Slik fjerner en låsen fra en dør

August 31

Hver passasje dør i hjemmet åpnes og lukkes ved hjelp av noen stil av låsen. Døren knotter eller spaker er operatørene av låsen, kontrollere en liten stål låsen som holder døren i lukket stilling og trekker låsen for åpning. Noen locksets er designet for sikkerhet, og disse har en ekstra nøkkel funksjon for å hindre uautorisert tilgang til rommet eller huset. Fjerne en lockset å Refinish døren eller for å erstatte en låsen som er utdatert eller feil krever en grunnleggende prosedyren som er felles for alle moderne låsen modeller.

Bruksanvisning

1 Åpne døren på gløtt for enkel tilgang til låseenheten og begge sider av låsen.

2 Ta interiør-side spak eller knott på. For en spak, løsne festeskruen på undersiden av armen på basen med en sekskantnøkkel og skyv spaken fra operatøren akselen. For en knapp, trykk den lille avlange metal-kategorien på bunnen av knotten med tuppen av en skrutrekker og skyv knotten horisontalt fra låsen operatør aksel.

3. Fjern låsens rosett, noen ganger referert til som "rose", som er det ornamentale deksel over den interne låsesylinderen mekanisme. Rosetten er vanligvis festes på plass med to skruer på hver side av fører aksel og fjernes ved å trekke til skruene ved hjelp av en skrutrekker. En annen like vanlig alternativ er en rosett som festes på sylinderens sideplaten og er frittliggende med kile fast en skrutrekker tips under rim og lirke rosetten fra sideplaten.

4 Fjern de to skruebolter på hver side av fører aksel som fester sylindersideplaten mot døren og trekke låsemekanismen ut av sylinderen hullet fra den ytre side.

5 Pakk de to skruene gjennom fallen ansiktet plate på døren kanten og dra enheten ut av døren for å fullføre låsen er fjernet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com