Omsorgen for Pawpaw Trees

August 31

Omsorgen for Pawpaw Trees


Den pawpaw er en innfødt amerikansk tre urfolk til et bredt spekter som inkluderer Gulf kystslettene og Southern Michigan. Botanisk kjent som Asimina triloba, produserer treet en 5- til 16-unse vaniljesaus-lignende frukt som modner fra midten av august til oktober.

Klima

Den pawpaw vokser best i tempererte, fuktige områder som har varme somre og milde til kalde vintre. Ifølge California Sjeldne fruktdyrkere, krever pawpaw minimum 400 timer med vinterkulden og minst 160 frostfrie dager. Det er hardfør til USDA hardførhet sone 5.

planting Location

Etablerte formidabel krever full Søn Unge planter er følsomme for sterkt lys. Gi filtrert solen for de to første årene. Posisjons trær i et skjermet sted i nærheten av sterke vinder.

geoteknikk Krav

Formidabel trenger en fruktbar, godt drenert jord på den sure side med en pH-verdi i området fra 5,5 til 7,0.

Vanning og Fôring

Skyll formidabel hver uke i tørre perioder. Mate en gang på våren og en gang i sommer med en høy-kalium gjødsel, for eksempel en 10-20-10.

pollinering

Pawpaw blomster er ikke selv pollinerende, og bier ignorere blomstrer. For å sikre god frukt sett, hånd pollinere treet. Bruk en liten kunstnerens pensel til å overføre pollen fra anther av en blomst til stigmatisering av en annen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com