Hvordan rense gamle Knotter på soveromsmøbler

June 19

Enten de er laget av messing, keramikk eller tre, kan knotter på soveromsmøbler gi en iøynefallende snev av klasse. Fordi de tiltrekke oppmerksomhet, holde dem rene og i god stand, spesielt hvis de er antikke eller inndrives. Her er noen tips på å gjøre dem gnisten.

Bruksanvisning

Hvordan rense gamle Knotter på soveromsmøbler

1 Ta av de gamle knottene med en skrutrekker. Du kan ikke gi dem en virkelig god rengjøring mens de er fortsatt på kommoden eller nattbordet, og du ikke ønsker å skade møbler finish.

2 Sug keramikk og glass knotter i varmt såpevann for å løsne smuss. (Oppvaskmiddel er greit.) La dem trekke i ca en time. Skrubb med en myk tannbørste som nødvendig. Tørk med et mykt håndkle.

3 Hvis messingknotter er bare skitne, følg instruksjonene i trinn 2. En enklere alternativ er å gni knottene med en myk klut. Dette rasping vil ta litt arbeid, men knottene vil skinne.

4 Hvis messing knotter er ulakkert og flekket, bruk en myk klut til å gni på en giftfri metall renere --- eller ketchup eller Worcestershire saus. Tørk ren, og anløpe vil bli borte.

5 Hvis du har lakkert messing knotter, vask dem med såpevann og tørk godt. Bruk en myk klut til å påføre et strøk eller to med lim voks, tørk av med en ren klut.

6 Ikke senk tre knotter i vann. Tørk av dem med en myk klut og såpevann og tørk dem godt.

Hint

  • Mellom cleanings, bruke desinfiserende våtservietter på møbelknotter. Bakterier kan elske å somle there.Look nettet for erstatninger for chipped eller ødelagte knotter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com