Hvordan Sett klar lakk på en Natural Wood Table

July 29

Hvordan Sett klar lakk på en Natural Wood Table


Stain eller farget lakk etterlater en maske av farge over tre korn og kan skjule eller forvrenge skjønnheten i treverket. Klar lakk lar den naturlige skjønnheten i treverket å vise gjennom. Tømrere gjelder lag med lakk for å skape et varig, beskyttende overflate. Lakk er en hurtigtørkende overflate som går på lett og sand glatt. Den kommer enten som en spray-on eller en børste-on-programmet. Fordi lakk tørker så raskt, spray-on utførelser gi bedre resultater. Vanligvis børste-on utførelser viser tydelige penselmerker, og de superraske tørketid tillate lakk tørke på børsten, noe som gjør søknaden problematisk.

Bruksanvisning

1 Plasser bordet i et godt ventilert område. Sett opp en eksos til ansikt utendørs. Ved sprøyting, plassere deg mellom viften og bord med luftstrømmen styre røyken til åpne dører eller vinduer. En garasje med en stor åpen dør gjør en god arbeidsrom ved sprøyting lakk.

2 Slukk alle åpne flammer, inkludert sparebluss, stearinlys eller tente sigaretter. Ta på vernebriller og en organisk-patron respirator.

3 Tørk av tre bord med en fille for å fjerne alt støv.

4 Fyll en maling sprayer med lakk sliping-sealer. Juster dysen på pistolen til en horisontal fan spray. Hold sprøytepistolen i en 90-graders vinkel til overflaten, 6 til 8 inches unna og spray på. Endre sprøytepistolen dyse retning til en vertikal vifte spray for å bruke tetningsmiddel på bena, og deretter la sealer tørke grundig, vanligvis 45 til 60 minutter. Wrap 320-sandpapir rundt en pussekloss og sand på overflaten av bordet. Tørk tabellens overflaten med en tack klut. Påfør et andre strøk av Sand-sealer, la det tørke, sand overflaten og tørk med en tack klut. Tøm sprøyten og rense ut sealer rester etter fangstskuta produsentens anvisninger.

5 Fyll en maling sprayer med lakk og riktig mengde lakk tynnere som foreskrevet av lakk produsentens anvisninger. Noen spray-on lakk kommer pre-tynnet, men de fleste krever tynning før sprøyting.

6 Sett på innstillingsknappen på sprøytepistolen for en bred vifte mønster. Rett pistolen på bordet i en 90-graders vinkel, 6 til 8 inches fra overflaten. Slå sprøyta på og spray overflaten med et tynt lag med lakk. Ikke konsentrere lakk spray i ett område, eller du vil få drypp og oppbygging. Holde sprøytepistolen i konstant bevegelse over overflaten av bordet. Juster knotten på sprøytepistolen til vertikal spray å spraye bordben og andre vertikale flater. La lakk finish tørke i en time.

7 Gni lakk med No. 0000 stålull for å gjøre overflaten glatt. Tørk bordet ned med en tack klut for å fjerne alt støv. Spray et lag med lakk ved hjelp av samme metode som første strøk. La lakken tørke i en time, gni finish glatt med stålull og tørk av overflaten med en tack klut. Fortsett å bruke lag på lag med lakk å bruke denne teknikken, og bygge opp til fire til seks lag med lakk. Etter sprøyting siste lag med lakk, la bordet tørke i 24 timer før skrubbing med stålull.

Hint

  • Øv sprøyting lakk på skrap tre før du er i stand til å produsere en dryppfri og selv finish.
  • Påfør voks med en lammeull applikator vedlegg på en drill for å polere lakken overflaten til en høy glans.
  • Ikke spray lakk inne i et hjem eller kjeller som ikke er tilstrekkelig utstyrt med en sikkerhetsgodkjent ventilasjonssystem.
  • La mobiltelefonen i huset med mindre det er egensikker som anses av mobiltelefon produsenten; i noen tilfeller en ringe mobiltelefon kan føre til at lakk røyk å forbrenne.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com