Typer Årlig Flowers for North Texas

August 23

Typer Årlig Flowers for North Texas


Slutten av mars til begynnelsen av april er det tid for å være vitne til den eksplosjon av farger og skjønnhet i North Texas landskapet som lokale årlige blomster gjør sitt utseende. Regionen er nesten dekket med bluebonnets (staten blomst), lilla coneflowers, black-eyed Susans, søte smørblomster, Texas pensel, mose rose, stemorsblomster, løvemunn, strandsnegler, søt alyssum og blå Salvia. Gartnere bringe landet i live med strålende skjønnhet i en kortvarig, men spektakulær utstilling av natur & # 039; s verk.

Strålende Bluebonnet, Statens Flower

Den mest tallrike og kanskje vakreste North Texas årlige blomst er Bluebonnet, staten blomst. Favoritten av kunstnere og fotografer er de største og mest hardføre artene, den Lupinus texensis. Det er også den enkleste å vokse. For hjem gartnere, bør bluebonnets være plantet i høst, og bare dekket med en lett jord. Denne årlige reagerer best når plantet på et godt drenert skråningen i full sol; på grunn av dette bluebonnet normalt vokser godt sammen Texas motorveier. Disse beauties vokse til en høyde på mellom 8 og 16 inches tall.rnrnThere er faktisk fem arter av bluebonnets som prikken ulike regioner av Texas landskapet, men Lupinus texensis regnes som den "dronning" og vises kun i nord og nord sentrale deler av staten.

Texas Paintbrush

Pensler vanligvis blomstrer fra midten av mars til mai. Denne blomsten, så treffende navn for sin kombinasjon av rødt og oransje, er et fantastisk skue når de vises mot sin venn, bluebonnet. Pensel liker også et godt drenert, skrånende område, i fullt Søn Frø bør plantes i høst. Avhengig av jordsmonn og fuktighetsforholdene varierer dette Texas årlige mye i høyde - det kan være alt fra 6 til 18 inches høy.

Salvia

Det finnes flere typer salvie planter, alt fra mynte familien. Salvia splendens er oftest oppstått i landskapet of North Texas. Kjent som purpur salvie, er salvie en busk-type anlegg med strålende skarlagen røde blomster, en favoritt av hjem gartnere som en årlig sengetøy plante. Salvia normalt vokser opp til 30 inches høy, viser lyse-grønne blader og stilker av scarlet blomster, som blomstrer fra sommer til den første frosten. Salvia trives i full sol til delvis skygge og liker en rekke godt drenert jord.

snapdragons

Gartnere plante løvemunn overdådig i Nord-Texas i løpet av høsten, som en prangende våren årlig. Blomstene trives i full sol, finnes i flere varianter og i gjennomsnitt vokse til en høyde på mellom 6 til 36 inches (avhengig av variasjon). Snapdragons kan vokse til en bredde som varierer fra 2 til 24 inches. Disse Texas årlige blomster vises som vertikale og rør-liknende, med flere blomster per stilk i nyanser av rosa, lilla, rød, oransje, hvit og gul. Snapdragons bør plantes i høst (september til oktober) for blomstrer om våren.

Stemorsblomster

En utmerket vårblomst plantet i høst, stemorsblomster elsker solen. Plantene er hardføre og vokse til en gjennomsnittlig høyde på ca 10 inches. Stemorsblomster er tilgjengelig i en rekke fargekombinasjoner, inkludert blå, mahogni, svart, lilla, rosa, oransje, rød, lavendel, fersken, hvitt og krem. Frøplanter bør plantes fra september til oktober for å nyte våren blomstrer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com