Hvordan grave en ny kjeller

July 1

Legge til en kjeller til ditt hjem er en måte å øke arealet hvis eiendommen er for liten til å bygge på eller loftet plass det for liten til å lage et ekstra rom. For å bygge en ny kjeller, bør du først ha jord under ditt hjem inspisert. Har grunnlaget for ditt hjem inspisert samt å se om du kan grave en ny kjeller uten å ødelegge ditt hjem i prosessen.

Bruksanvisning

Hvordan grave en ny kjeller

1 Start ved å ha jord under ditt hjem inspisert. Hvis jorden er for det meste rock, kan du ikke være i stand til å gå videre med prosjektet. Hvis jorda er leire basert, er det greit for graving.

2 Bruk etasje donkrater og stålbjelker for å løfte ditt hjem fra bakken. Sett inn stålbjelker der det er nødvendig for å hindre at huset fra å synke ned i bakken eller blir ustabil.

3 Fjern jorden under for å lage plass for den nye kjelleren. Dette kan kreve at du leie tungt utstyr eller leie hjelp til å få jobben gjort i en rimelig tid.

4 Leie en profesjonell entreprenør til å bygge den nye stiftelsen og kjeller plass.

5 Sett din hjem til stiftelsen ved hjelp av spesialutstyr. En profesjonell entreprenør vil være i stand til å gjøre dette for deg.

Hint

  • Ikke prøv å legge en kjeller til hjemmet ditt med mindre du vet hva du gjør.
  • Hvis grunnlaget for ditt hjem er i dårlig stand, bør du ha den erstattet mens grave en ny kjeller.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com