Hva kan jeg bruke for å rengjøre Tett Kitchen Avløp

July 2

Hva kan jeg bruke for å rengjøre Tett Kitchen Avløp


Kjøkken avløp ofte blir tilstoppet, slik at du med en belastning som tømmer svært sakte eller ikke i det hele tatt i noen tilfeller. Dette fører til vannansamlinger som ikke bare skjemmende, men også usikre, da dette kan noen ganger føre til lukt og bakterier å vokse og spre seg. Du kan gjøre flere ting for å fjerne kjøkkenet avløp.

Årsaker til Tette Kitchen Avløp

Skylling mat biter ned i avløpet er den viktigste årsaken til et tett kjøkken avløp. Hvis du ikke har en søppeltømming, mat som blir skylt ned ofte ender opp med å sitte i en av kurvene i avløpet. Dette fører da til mugg og jordslag vekst sammen med bakterievekst i avløpet. På dette punktet en ubehagelig lukt vil utvikle og avgir ut gjennom kjøkkenvasken renne åpningen.

stuper

Et stempel fungerer perfekt for å bryte opp tett rester i kjøkkenvasken. Kjøp en liten stempelet fra din maskin eller hjemme forbedring butikken fordi dette er mye mer hygienisk enn å bruke toalett stempelet. Plasser stempelet over vasken avløp åpne og stupe avløpet akkurat som du ville toalettet. Skyll varmt vann ned i avløpet for å skylle bort brutt opp rester.

Baking Soda og Eddik

Etter å ha brukt stempelet, hell en kopp natron i avløpet, dette deodorizes vasken. Hell en kopp hvit eddik på toppen av natron og se skumming reaksjon som vil oppstå. Eddik desinfiserer og renser, og skummet skapt av de to ingrediensene vil rense veggene i kjøkkenet avløpsrør. La skummet arbeid for en time eller så, og skyll varmt vann ned i avløpet.

Hindre en stappfulle Kitchen Drain

Bruk et avløp stopper i kjøkkenvasken. Dette ligger over avløpsåpningen, og har meget små huller som tillater vann å passere gjennom, men fanger opp eventuelle matre biter. Tøm samlet mat i papirkurven kan daglig. Husk også å tørke av dine tallerkener og bestikk før du skyller dem i vasken hvis du merker biter av mat. Dette reduserer mengden mat skylles ned avløp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com