Worms på Confederate Roses

July 1

Confederate roser (Hibiscus mutabilia) er ikke roser i det hele tatt. De er hardføre hibiskus busker innfødte til Louisiana og Alabama. Deres trompet blomster fremgang fra hvit eller rosa til rødt på en enkelt dag. En av konfødererte roser 'noen skadedyr er en liten, løvverk spisende ormen.

Identifikasjon

The Confederate rose vanligste skadedyr er hibiscus sawfly (Atomacera decepta) larver. Alvorlige infeksjoner av disse ormene kan fullstendig strippe busk blader.

Utseende

Hibiscus sawflies er svart, bevinget 1/4 tommers insekter som ligner veps. Kvinne fluer legger egg i de øverste margen av Confederate rose blader. Deres wormlike larvene krype på bladenes under og begynne fôring. Som de modne, de bleke-grønne larvene spiser alt, men bladene 'årer.

Kontroll

Påfør en jord skyll av imidakloprid-basert insektmiddel til jorda rundt Confederate rose når de voksne sawflies vises men før ormer luke. Alternativt kontrollere aktive caterpillar angrep med et program spinosad baserte insektmiddel. En Confederate rose nektar tiltrekker bier og kolibrier. Unngå å spraye insektmiddel når de er fôring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com