Bruker for Yellow Root

June 4

Gul rot er en Wildflower busk som tilhører issoleie familien. Det har vært brukt som en medisinsk urt av innfødte indianere og folkemedisin i Southern kulturer i generasjoner. Det er også effektiv vokst som bunndekke i fuktige, skyggefulle områder.

Geografi

Gul rot er innfødt til østkysten statene, men vokser i Texas, Louisiana og alle stater øst for Mississippi-elven unntatt Vermont og New Hampshire. Det er ansett som en truet art i Florida.

Identifikasjon

Gul rot vokser hovedsakelig nær bekkefar og i skyggefulle områder. Planter er 1 1/2 til 3 fot høy med blanke, grønne fjær-lignende blader. Urter blomst under midspring i klynger av lilla-brun starlets. Som navnet antyder, røttene er lyse gul som er krypende stengler.

fordeler

Te, salver og pulver laget av tørket stengler og røtter blir brukt til å lindre plager, blant annet kulde og influensa symptomer, munn sår og protese smerter, tørr hud, eksem og sprukne lepper, kutt og skrubbsår, dårlig fordøyelse, og elendigheten av PMS og overgangsalder . Dette legemidlet urt sies også å hjelpe til i behandlingen av diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Misforståelse

Yellow rot har vært feilaktig å være den samme planten som goldenseal. Begge er feilaktig ryktet å produsere negative narkotika testresultater.

advarsler

Da tas oralt, kan årsaken for tidlig fødsel hos gravide kvinner, forstyrre blodpropp medisiner og kan påskynde hjerterytme.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com