Bladene er Turning Yellow på min årlige Periwinkle

July 23

Periwinkle eller myrt, vokser best som en lav eller klatring vintreet i hager over hele landet. Som en årlig, trives periwinkle i enhver sommeren hage. Det krever spesifikke områder og jord, skjønt, og følger en årlig kalender. Bladene kan bli gul for en rekke årsaker.

årlige Periwinkles

Vinca minor vokser til 6 inches og har små, 2-tommers-lange blader. Vinca major, en annen periwinkle sorten, vokser til en større høyde, med 3-tommers-lange blader. Begge sortene har små, blå-lilla blomster og vokse som dekker bakken eller klatring vinstokker.

Årstid

Periwinkle er en frost-sensitive plante og vokser bare i løpet av våren og sommeren. Gule blader i tidlig på våren eller høsten bety lave temperaturer og frost. Fall bringer slutten av en periwinkle vintreet levetid i de fleste soner.

Sun og Air

Periwinkle vokser i full sol, men foretrekker delvis eller flekkete skyggen. For mye lyse sol livnære farge fra periwinkle blader. Dyp nyanse, på den annen side begrenser fotosyntese og klorofyll produksjon og kan også føre til visnet, gule blader.

Jord, ernæring, vann

Periwinkle vinranker foretrekker relativt rik, fuktig og rask drenering jord. Iowa State University Extension bemerker at periwinkle blir sykelig og gul i våt, klebrig jord og anbefaler jord endringer for å oppmuntre drenering. Slå organisk kompost i en planting området for å gi periwinkle vinstokker ernæring og drenering. Clemson Cooperative Extension anbefaler å legge 10-10-10 gjødsel ved planting for å gi periwinkle den næring den trenger for å vokse. Vann periwinkle vinstokker med 2 inches av vann hver uke for å holde det fuktig og sunn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com