Cypress Siding Vs. Metal Siding

July 15

Dagens huseiere kan velge fra et utvalg av ytterkledning materialer for å legge til skjønnhet og funksjon til yttersiden av sine hjem - fra aluminium ytterkledning, stål ytterkledning, sypress ytterkledning og med plast-baserte sidespor. Selvfølgelig, innsnevring ned valget mellom metall ytterkledning og sypress siding betyr nøye undersøke hver type og sine fordeler, ulemper og likheter og forskjeller mellom de to.

Cypress Siding

Cypress ytterkledning, ifølge Cal Finder, en ombygging selskap, anses å være en av de mest holdbare alternativer i form av tre ytterkledning. Cypress ytterkledning kan brukes på både tradisjonelle boliger eller rustikke boliger, sømløst passer hver stil med letthet. Videre er sypress rimelig på rundt to dollar per lineær fot, på tidspunktet for offentliggjøring, men totalkostnadene kunne gå opp i pris, på grunn av fraktkostnader, er lenger unna forbrukeren fra nærmeste cypress ytterkledning produsenten. Cypress er naturlig motstandsdyktig mot fukt, råte og insektskader. Imidlertid fordi det er et treprodukt, til slutt vil den gi etter for skade og må skiftes ut.

Metal Siding

Metall ytterkledning kan variere sterkt i pris, avhengig av type metall som velges. For eksempel har en tendens aluminium ytterkledning til å være mer rimelig på 2 til 3 dollar per kvadratfot, i forhold til stål ytterkledning, som kan koste i overkant av 7 til 8 dollar per kvadratfot. Men de fleste kvalitet metallspor er ideelle fordi de ikke vil råtne og er motstandsdyktig mot insektskader. Metal Fasader er også motstandsdyktig mot mugg og mugg vekst.

likheter

Både metall ytterkledning og sypress ytterkledning kan males for å skape et ensartet utseende for hjemmet. Cypress er miljøvennlig i det faktum at det er fornybar og mer sypress kan dyrkes. På samme plan, visse metallspor, som stål, er resirkulerbare og kan gjenbrukes, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ også. Mens sypress kan sprekke, splitte eller krympe, kan metall ytterkledning også bli skadet av vær og vind og blir bulkete eller riper.

forskjeller

Selv om begge produktene er motstandsdyktig mot insektskader, kan sypress ytterkledning potensielt bli skadet av skadedyr som det aldre og de naturlige oljer tørke opp, redusere sin motstand mot insekter. Videre, mens stål ytterkledning er brannhemmende, er sypress ytterkledning ikke. Cypress Fasader kan også bli skadet av andre variabler, for eksempel hakkespettene, mens denne fuglen ville aldri vurdere å hakke på metall ytterkledning. Metal Fasader kan støpes inn i en rekke former og størrelser, mens sypress ytterkledning kommer i shakes, helvetesild, paneler eller stokker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com