Insekter spiser Mine Marigolds

July 12

Insekter spiser Mine Marigolds


Marigolds er pålitelige prydplanter populære for sine stikkende, lyse gule blomster. Andre varianter finnes, som blomstrer i andre farger, for eksempel gull, elfenben, og oransje. Den ringblomst er en hardfør årlig som ikke har ofte problemer med hage skadedyr. Men angrep tidvis skje, og det er viktig at du tar forholdsregler for å holde dine ringblomster ser sitt beste.

Symptomer på skadedyrangrep i Marigolds

Suger insekter som kan mate ut saft av ringblomst anlegget inkluderer bladlus og trips. Thrips vil produsere stippling på overflaten av bladene, og bladlus vil føre til gulning og bevis for klebrig honning på den ringblomst anlegget. Honeydew er en alvorlig sak fordi det vil øke ring sjansene for å bli smittet med sopp sykdom. Dersom larvene er problemet insekt på ringblomster, vil det være hull og bruning på bladene. Du vil være i stand til å se ormer på anlegget, med de fleste larvene er 1 til 2 inches lang. Spider-midd infestations vil fremgå av utseendet webbing på bladene. De kan være i stand til å bli observert som små røde flekker på ringblomst anlegget.

Behandling av skadedyr på Marigolds

For lettere insekt belastninger, sprenging bladene med vann under høyt trykk, slik at fra en slange, vil være nok til å ta motet fra skadedyrangrep. Ofte større skadedyr av ringblomster, som sommerfugllarver, kan bli plukket ut manuelt og kastes i en bøtte med såpevann. For mindre insekter, vil noen ganger bare noen få av bladene bli påvirket, og disse kan fjernes. For alvorlige insektplager, kan en anvendelse av et bredspektret insektmiddel være nødvendig. Hvis edderkopp midd er et problem, tørk av hele anlegget ned med en alkohol-gjennomvåt klut.

Forebygging av skadedyr på Marigolds

Snarere enn å sprøyte insektmidler, som kan forårsake plantevernmiddel motstand i insekter som spiser dine ringblomster, utforske naturlige alternativer. Oppmuntre naturlige predatorer av disse insektene, som dame biller. Hvis disse naturlige predatorer er mangelvare i ditt område, kan noen typer kjøpes kommersielt og føres inn i hagen din. Hold marigolds sunt ved å følge omsorg retninger flittig, som sunne planter er motstandsdyktig mot skadedyr planter. Velg varianter til anlegg som har blitt avlet for pest motstand.

Marigolds som en Pest forebyggende

Marigolds er ofte sagt å ha en pest-forebyggende effekt i hagen. Mens ring røtter gjøre frigi kjemikalier som fraråder infeksjons nematoder i jorda, resultatene er mindre enn definitive når det gjelder generell skadedyr forebygging effektivitet. Marigolds tiltrekke fordelaktige insekter, som lacewings og parasittiske veps, men også tiltrekke skadedyr. De er et yndet mat av edderkopp midd i særdeleshet, i henhold til Alabama Cooperative Extension Service.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com