Nye Interior Design Ideas

June 22

Nye Interior Design Ideas


Interiørdesign trender kommer og går, og mange reemerge tiår senere, men innovative og fremtidsrettede interiørarkitekter har skapt noen nye ideer i de siste årene som tar interiør dekorere verden med storm. Disse nye innovasjoner i hvordan vi pynter hjemmene våre gjenspeile skiftende verden og våre endrede verdier.

lagvis Flooring

Tepper har vært vanlig husholdning møbler i flere tiår, men først nylig har lagdelt utseende blitt populært. Eksperter på InventorSpot si at dette designet som innebærer å plassere en mindre aksent teppe over et større område rug. Det kan også gjøres med alle størrelser teppe i et teppe rom. Kontrasterende farger eller mønstre, matchende materialer og en enhetlig samling av samme rug all skape en interessant og lett endrede gulv alternativet. Lagdelte tepper også koste mindre enn vegg-til-vegg-tepper.

wallpapered Himlinger

Legge til et vakkert bakgrunnsbilde til en aksent veggen var den første måten å arbeide i et mønster uten å overskygge et rom. Nå interiørdesignere er å anbefale at tapet brukes på taket for å trekke øyet oppover, ifølge SFGate nettstedet. Opptatt mønstre og mørke farger fungerer godt når begrenset til et lite område, og taket er ofte neglisjert under designprosessen. Anvendelse av tapet til taket kan være utfordrende, men resultatene er vakker.

fargepaletter

Lyse farger som føles moderne og frisk samtidig påberope freds huseiere leter etter har blitt det nyeste valgene i interiørdesign. The Independent sier at farge spesialister predicating at grønn, blå og oransje vil fortsette å vokse mer populært i både maling og møbler fargevalg. Turkis og varme appelsiner kan høres ut som fargene på 1960- og 1970-tallet, men disse moderne toner er lysere og mer mettet enn tonene fra fortiden.

Designgulv

Vinyl på gulv popularitet har stadig økt siden sin debut i interiørdesign. Designere som arbeider for moderne vinyl gulv produsenter lager fantastiske luksusvinylbelegg som etterligner utseendet av naturlige materialer som stein, tre og bambus, sier HGTV. Resirkulert tregulv, laget av materialer som gamle vin fat, er også nye utbygginger. Mange av disse resirkulerte produkter beholde karakterer og frimerker fra sine tidligere bruksområder, som nå anses stilig i stedet for å avvike fra skjønnheten i treverket.

Fargerike Furniture

Interiørarkitekter bruker lysere nyanser av fargen da designet den nyeste møbler. Nøytrale toner sofaer med lyse pynteputer er ikke lenger favoritten i interiør, ifølge Dekoratør hemmeligheter. De blir erstattet av sofaer og stoler med varme rosa eller turkis møbeltrekk, med en hvit eller nøytral-tonet aksent pute. Tradisjonelle paisley og rutemønstret blir kombinert med disse lyse farger for en virkelig nytt utseende i møbeldesign.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com