Hvordan holde Grass Snakes ut av en kjeller

June 24

Snoker, også kjent som vann slanger eller ringsel slanger, finnes i overflod i nærheten av vann over hele USA. Disse slangene er nonvenomous og sjenert rundt mennesker, men de vil forsvare seg med bløffer, bluster, og selv sporadisk bite. Snoker, som alle andre, er jegere. Flertallet av buorm diett består av små amfibier og pattedyr. Sine byttedyr oppsøke mørke, fuktige steder å skjule, så buorm vil følge for å finne et måltid. Det er hvordan en buorm kan ende opp i kjelleren.

Bruksanvisning

1 Rengjør hagen din grundig. Fjern alle rester fra verftet. Flytt alle woodpiles eller andre samlinger av løst materiale så langt fra huset som mulig. Klippe gresset til en høyde på 3 inches.

2 Trim bunnen av alle dine hekker med hekksakser og liten beskjæring sag. Skjær bort alle grener opp til 6 inches fra bakken. Avrund de ytre grener for å gi en bedre oversikt under hekker.

3 Kontroller utsiden av huset. Fyll alle hull på utsiden av veggene. Fyll større hull med utvidelse skum, og fylle mindre hull med caulk. Ta deg god tid, og fylle alle hull, sprekk og sprekk i ytterveggene.

4 Se deg rundt inne i huset ditt. Flytt alt fra ytterveggene på og under bakkenivå. Fyll alle hull, sprekker og sprekker med caulk og utvidelse skum. Ikke oppbevar gjenstander ved siden vegger, så hvis en slange får inn, vil det ikke ha et sted å gjemme seg.

5 klippe plenen hver to uker. Holde gresset 3 til 6 inches høy hele tiden. Tall gress gir slanger et sted å gjemme og en skjult rute reise.

Hint

  • Arbeidshansker og vernebriller er nødvendig ved bruk av håndverktøy.
  • Hørselsvern, arbeidshansker og vernebriller er nødvendig når du bruker en gressklipper.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com