Ideer for støttemurer og gjerder

May 10Bruk ideer for å snu støttemur og gjerde fra en utilitaristisk objekt til en med fortauskant appell. I stedet for å bruke bare én type materiale for et gjerde, bruke en kombinasjon. I stedet for å lage en samme gamle-samme gamle støttemur, bruke materialer som inneholder tekstur og farge. Heve bar på hvordan du designe din støttemur og gjerde slik at landskapet design vil bli snakk om nabolaget.

Støttemur med innebygd Planter

Friske opp støttemur ved å bygge en planter på toppen. Lag en 8-inch- til 12-tommers-dype trau øverst for å tjene som en planter. Legg følgende planter som petunia, lobelia (Lobelia erinus), nasturiums (Tropaeolum Majus) og søtpotet vintreet (Ipomoea batatas). Din støttemur vil sprekke med farge.

Uteksaminert Høyde, buede former

I stedet for å gjøre toppen av støttemuren rett og med en kontinuerlig høyde, oppgradere veggens høyde. Skape en trappe utforming slik at vegg klatrer oppover ved å redusere bredden. Legg interesse til veggen ved hjelp av en buet form eller en halvsirkel. Bruk form til å definere og skape spesialitet hage områder i hagen din, for eksempel en urtehage eller en fjær pære hage.

Patio støttemur

Lag en støttemur til grensen en uteplass. Gjør toppen av veggen bred nok til å fungere som en sittende fjellhylle. Hvis for eksempel murstein eller blokker som danner bunnen av veggen er 12 inches bred, få de beste 14 inches til 18 inches bred. Bruk flate og glatte stykker av skifer for å gjøre plass til komfortabelt. Den ekstra sitteplasser vil komme godt med når du har en bakgård fest eller grill.

Kombinasjon Fence og støttemur

Bygg en kombinasjon gjerde og støttemur for å skape curbside privatliv. Lag en kort 4-fots støttemur med prefabrikkerte blokker, murstein eller stablet stein. Denne typen kombinasjonen er et godt valg for et hjem med en stor front yard. Veggen gjerde kan være plassert hvor plenen møter fortauet, eller 6 fot eller så bort fra fortauet. Du vil ha akkurat nok høyde til å tilfredsstille behovet for fekting i front av ditt hjem uten å eliminere visningen av gate og fortau aktivitet.

Corners Ankere for Gjerder

Lag kolonner og hjørnesteinene med stablet stein eller murstein for å koble fronter og sider av gjerdet. Blandingen av materialer og teksturer vil gjøre gjerdet karakteristiske. Legg dekorative glaserte fliser på toppen av hjørnesteinene for en kreativ finishen. Installere solcelledrevne lamper på toppen av hjørnesteinene for å gi eiendommen enda mer fortauskant appell og å tenne omkretsen av ditt hjem landskapet om natten.

Live-Fence

Bruk evergreens å lage en "live" gjerde i stedet for tradisjonelle materialer som tre, stein, jern og vinyl. I mange områder, kan du komme rundt reguleringsplan krav til inngjerding høyde hvis du plante et tre. Utforsk raskt voksende evergreens som Thuja "Grønn Giant", som vokser 3 til 5 fot hvert år, og når 30 til 40 fot ved forfall, eller en Leyland sypress, som vokser 3 til 4 fot i et år til 40 til 60 fot på modenhet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com