Hvordan koble Lysrør

May 6

Lysrør er lyspærer som passer inn i lang hørt lysarmaturer. Rørene selv kommer i forskjellige lengder og diametre, men koble til inventar på samme måte. Lysstoffrør er mer energieffektive enn tradisjonelle lyspærer, genererer mindre varme og varer lenger enn tradisjonelle lyspærer. De tilbyr konsekvent og jevnt fordelt lys for å lyse opp hele rom. De finnes i innstillinger som kontorbygg, korridorer og lager.

Bruksanvisning

1 Slå av lampen som du vil endre rørene på. Du må kanskje slå på en annen nærliggende lys for å se hva du gjør. Plasser stigen under lampen hvis du ikke kan trygt nå det ved å stå på bakken.

Ta på vernebriller for å beskytte øynene dine, siden du skal se oppover når du skifter rørene. Dette kan beskytte mot støv faller fra ligaen og gi beskyttelse i tilfelle at røret knuser.

2 Plasser en hånd på hver ende av røret du skal fjerne. Ta tak i rør av metall endene og ikke i glass delen. Vri forsiktig pæren inntil pinnene på hver ende av røret låse opp fra fiksturen. Vanligvis en mot klokken kvart til en halv omdreining vil låse pinnene. Du vil føle røret synker noe som det kommer ut av ligaen. Flytt forsiktig røret bort fra ligaen og legg det forsiktig på bakken, ut av veien.

3 Plukk opp det nye røret og hold det slik at pinnene på hver side er over hverandre og ikke ved siden av hverandre. Ta tak i endene av røret, lysbilde eller setter du pinnene i hver ende av ligaen tilkobling. Noen inventar krever at du stikke pinnene i forbindelsen før du slår røret mens andre krever at du skyver pinnene opp og inn i tilkoblingen.

4 Vri røret klokken omtrent en fjerdedel til en halv omdreining så pinnene er side ved side. Dette låser røret på plass. Sakte la gå av røret og ta hensyn til bevegelse. Hvis røret faller ned eller føles løs, dobbelt sjekke hver side for å sørge for at tilkoblingene er låst i. Ikke tving røret for å slå mer enn en halv omdreining, da dette kan føre til at røret for å bryte.

Hint

  • Bare erstatte rørene når lyset er merkbart svakere enn normalt, det er mye flimring eller pære ikke er slått på.
  • Aldri gripe og vri røret ved glass parti av røret.
  • Lysrør inneholder små mengder kvikksølv pulver som kan frigjøres dersom røret er brutt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com