Hvordan å dyrke grønnsaker i Eastern Washington State

May 8

Hvordan å dyrke grønnsaker i Eastern Washington State


Grønnsakshager kan være både fysisk og mentalt givende når de er gjort riktig for å gi blomstrende vekst og sjenerøs vegetabilske avlinger på slutten av sesongen. I varme områder som Sør-California, gartnere ta sin tid med grønnsakshager å dra nytte av en lang vekstsesong. I nordlige klima som det av østlige Washington, gartnere få sommerens varme og sol, men må kjempe med en langt kortere vekstsesong. I Washington er det viktig å få timingen riktig, velge riktig grønnsaker, og vet lengden på vekstsesongen.

Bruksanvisning

1 Velg det riktige stedet og tidspunktet for vegetabilsk planting. I østlige Washington, hvor vekstsesongen er kort, for å plante grønnsaker frøplanter så tidlig som mulig gi dem en start på sommeren. Plant de fleste frøplanter etter siste frost, når bakken er tint og temperaturen er over 60 grader Fahrenheit. I Washington, bør dette tine kommer i april. Velg et område som får full soleksponering hele dagen for grønnsak vekst. Dette er ekstremt viktig i kjøligere klima, hvor plantene trenger full nytte av solen.

2 Endre jord av området med en lik kombinasjon av rask drenering jord og organiske kompost for å gi næring og støtte rask grønnsaks vekst. Legg en dose av organisk gjødsel til jord før planting, for å øke denne ernæring nivå. Plant grønnsaker som har rask vekst tider og høst for å ta med grønnsakshagen til forfall før Washington vekstsesongen avsluttes. Velg grønnsaker som bush bønner, tomater, sommer squash, blomkål, rødbeter, reddiker, salat, agurk og spinat for en rask grønnsak avling. Plant stiklinger på deres foretrukne avstand og dybde.

3 Vann i hagen med 2 til 3 inches av vann i uken, men redusere hånd vanning i naturlig nedbør, som grønnsaker ikke liker å være over-vannet. Mulch hagen med 1 til 2 inches av mulch for å opprettholde varmen i jorda, og gjødsle hagen med organisk gjødsel en gang i vekstsesongen, når plantene begynner å blomstre og utvikle frukt.

Hint

  • Mange grønnsaker, som tomater, fortsetter å vokse og modnes så lenge de sitter igjen på vintreet, mens andre, som squash, gjøre det bedre med en rask avling. Alltid forskning høste tider for bestemte planter å høste de tastiest grønnsaker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com