Hvordan lage en sofa ut av en enkeltseng

August 12

Hvordan lage en sofa ut av en enkeltseng


Når du foretar en sofa ut av en enkeltseng, vil sengen krever lite i veien for endring hvis det er i ny eller god stand. Eldre senger kan kreve erstatning av noen deler og noen fikser opp før de utvikler en opptreden egnet til å motta gjester. Ved å bruke en enkeltseng for sofa, kan du spare penger over å kjøpe en ny eller full-size sofa, allerede resirkulere brikker i din besittelse og personlig designe utseendet på den ferdige stykket.

Bruksanvisning

1 Bruk en twin-size futon hvis du foretrekker å lage en sofa uten armer. Bruk en enkeltseng eller twin-size dag seng som inkluderer en hodegjerde og fotbrett hvis du foretrekker å ha en sofa med "armer" for støtte.

2 Maling eller beis sengerammen dersom det viser slitasje eller ikke samsvarer med utseendet du håper å oppnå. Bytt maskinvare som er slitt eller skadet.

3 Sett madrassen hvis det har utviklet klumper eller fordypninger fra langvarig bruk eller om det har en lukt. Fjern eventuell beskyttende plastbelegg for å unngå at stoffet du vil bruke for å dekke sofa glir av og for å hindre støy under bruk.

4 Klipp et stykke kryssfiner til å passe under madrassen hvis det legger seg i midten, og skaper en depresjon som vil være ubehagelig for sittende gjester eller gi sofaen en bulkete utseende.

5 Sett sengen mot veggen i rommet, slik at veggen til å fungere som bak sofaen. Låse hjulene, hvis ramme omfatter hjul. Legg beskyttende belegg som reduserer skyve til bunnen av hjulene eller føtter hvis de kan skade gulv.

6 Velg puter i antall, størrelse, tykkelse og tetthet for å passe rundt og mot hodegjerde og fotbrett av sengerammen og mot veggen for å tjene som støtter.

7 Velg et materiale som passer til innredningen av rommet og er stor og solid nok til å fungere som et dekke for stykket. Dekker bare madrassen, som vil bli sitteplasser på sofaen. La dekselet løst drapere over noen puter som du bruker til å fylle armene på sofaen, eller tilpasse materialet til madrass og puter, sy det i hjørnene for å holde den på plass under bruk.

8 Bruk en bedding satt som et dekke for en enkel løsning; dyne eller dyne vil gi ekstra demping og sett er tilgjengelig i attraktive farger, mønstre og teksturer. Kjøp nytt sengetøy hvis dyne eller dyne og putevar er alderen, farget, av stil eller en dårlig kamp for rommets innredning.

9 Legg puter eller pledd å dekorere sofa og for komfort av brukerne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com