Kles vaskemiddel Vs. Flytende vaskemiddel

July 4

Kles vaskemiddel Vs. Flytende vaskemiddel


Når flytende vaskemidler ble innført i 1956 i USA, ville vi kommet langt fra lut-og-smult såpe. Helt siden da har folk blitt diskutere om tørr eller flytende vaskemiddel er bedre for rengjøring klær og hvilken type vaskemiddel har færre skadelige miljøpåvirkninger. Men svaret kan godt være avhengig av behovene til brukeren.

effekt

Både flytende og tørr vaskemiddel rent godt, men mange rengjøringsmidler tror væsker tendens til å fungere bedre på fett og matflekker, mens pulver er bedre på tøff jord og skitt, ifølge Cleanfax Online. Forbehandling av flekker, som kan spare rewashing klær som ikke får rense første gang, er det enklere med flytende vaskemiddel enn med pulver.

Holdbarhet

Noen ingredienser som blekemidler og tensider (sudsing midler) er mer stabile i pulver, så tørre vaskemidler har en lengre holdbarhet, selv om pulver må beskyttes fra å ha fuktighet introdusert i høy våtrom. Pulvere også er ikke utsatt for frysing, noe som kan endre konsistensen av flytende vaskemidler.

Dissolvability

Noen pulvere må løses opp i varmt vann, som bruker mer energi enn å vaske tøy i kaldt vann. Væsker oppløse bedre enn pulvere i både varmt og kaldt vann. Tørre vaskemidler kan ikke oppløses fullstendig i vaskemaskinen og la en pulverrester på klærne, noe som gjør det nødvendig å vaske dem igjen.

måle

De caps på flytende vaskemiddel flasker kan være forvirrende og vanskelig å lese, noe som gjør det enkelt å bruke for mye vaskemiddel, som kan skade vaskemaskinen og selv fremme vekst av mugg og jordslag hvis du bruker dobbel eller trippel konsentrert flytende vaskemiddel. Kuler i pakker av tørr vaskemiddel er vanligvis lettere å lese. Selv når folk kan lese tegninger på caps av flytende vaskemidler, de ofte bruker mer vaskemiddel enn de trenger fordi ikke alle ennå har blitt vant til de svært små mengder konsentrert væske er nødvendig for å rense en last av klær.

Vann og miljø

Non-konsentrerte flytende vaskemidler er så mye som 80 prosent vann-vann som må sendes fra fabrikken til markedet. Dobbeltrom og tremannsrom konsentrert flytende vaskemidler bidra til å redusere dette avfallet. Tørre vaskemidler er vanligvis pakket i papp og væsker i plast. Den tidligere forringer lettere. Flytende vaskemidler har flere overflate enn tørre rengjøringsmidler gjøre. Tensider er skadelig for akvatiske økosystemer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com