Hvordan bli kvitt en Hair Clog som forårsaker din kloakk som skal sikkerhetskopieres

July 2

Hvordan bli kvitt en Hair Clog som forårsaker din kloakk som skal sikkerhetskopieres


Hair er en av de vanligste årsakene til tilstoppede avløp og kloakk. Et hår tette i kloakkledningen som ikke løsner med de vanlige metoder, for eksempel et stempel, krever rengjøring av rør og å bryte opp eller fjerne blokkeringen. En enkel, men muligens rotete, hjemme gjør-det-selv reparere kan løse problemet hvis det gjøres riktig. Forbered deg på muligheten for at det kan være et overløp av kloakk og vann. Du kan bruke elektriske VVS slanger, men en manuell prosedyre ved hjelp av en hånddrevne "slange" kan fungere like bra.

Bruksanvisning

1 Flytt til et nivå over den tette sted å løsne hår tresko først før du prøver å fjerne tresko på et lavere nivå, noe som kan føre til flom når tette fjernes.

2 Sett en beholder under rengjøring pluggen ligger på ligaen som er blokkert. Du trenger en rørlegger nøkkel til å fjerne pluggen, et par hansker for å beskytte hendene og vernebriller.

3 Løsne rengjøring plugg eller cap med rørleggerarbeid skiftenøkkel litt slik at avfall og vann til å renne sakte inn i beholderen. Ta vare på å løsne pluggen ettersom vanntrykket kan føre til en styrke på væske eller forårsake kloakk å sprøyte. Hvis du ikke bruker vernebriller, ta vare å skille seg ut av veien når du fjerne hetten.

4 Fjern rensepluggen helt og sett den til side etter at alt avfall og vann har drenert inn i beholderen.

5 Sett kloakken rense tape, som kan kalles cleanout tape eller kabel, inn i åpningen til avløpsrøret og slå hjul for å mate tapen inn i avløpsrøret.

6 Sett cleanout tape i begge retninger av røret, flytte den frem og tilbake når du kommer til tette og prøve å bryte opp og fjerne hår tresko med tape.

7 Sett på lokket på renserøret og skru det med rørleggerarbeid skiftenøkkel.

8 Sjekk om hovedkloakkledningen cleanout som er plassert utenfor huset, vanligvis i verftet området. Fjern cleanout dekselet for å sjekke for backup og fjerne blokkeringen med en rørleggerarbeid slange, auger eller Rydde tape.

Hint

  • Bruk netting siler løpet avløp for å hindre hår tresko med mindre effekt på vanntrykket enn vanlige avløp. En tilbakeslagsventil plassert på eiendommen hindrer strømmen av backup i inventar som ligger under nivået for hoved kloakk linje.
  • Kraften av vann fra en hageslange kan også bryte opp et hår tresko i kloakkrør.
  • Ta kontakt med kommunen for å få informasjon om service hovedkloakknettet. Vanskelige tresko, også de som krever bruk av elektriske VVS slanger, kan kreve tjenester av en profesjonell rørlegger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com