Hjemmelaget lys Pipe

May 6

Hjemmelaget lys Pipe


Lys rør, eller lysrør, skape ambient sollys i indre rom uten behov for dårlig isolerte vinduer eller i rom hvor vinduer ville være gjennomførbare (slik som å være omgitt av andre rom på fire sider). Lys rør er perfekt for brighting og Greening alle rom i huset, og de er laget av lett tilgjengelige materialer.

Bruksanvisning

1 Velg rom der lyset røret vil ligge. Vanligvis bør dette være et rom i øverste etasje i en struktur som lengre lysrørene vil miste en prosentdel av lys som passerer gjennom dem.

2 Scout taket over rommet for å bestemme steder for lys pipe, og sammenligne disse stedene til rommet under. Finn et sted hvor det er mulig å installere røret uten å ha hindret lys og hvor det vil gå med innredning av rommet under.

3 Monter lysrøret på bakken. Linje inne med reflekterende materiale. På toppen, installere kuppelen, som vil bidra til å samle lys som en Fresnel-linse og blokkere skadelige UV-stråler. Installer diffusoren på bunnen av røret.

4 Drill og skjære et hull i taket og taket der røret går. Favor å være litt for liten for røret som det alltid er mulig å forstørre hullet, men det er mye vanskeligere å krympe hullet.

5 Støtte røret i hullet når den er montert. Bruk brakettene på innsiden av taket og taket for å holde røret på plass rundt hullet. Med andre ord, boring av brakettene inn i røret, og deretter bore brakettene på undersiden av taket og oversiden av taket for å holde røret på plass.

Hint

  • Det er kommersielt tilgjengelige diffusorer spesielt laget for lysrør, men et stykke lin kan fungere like bra.
  • Aluminiumsfolie er ikke den ideelle løsningen for din reflekterende materiale. Det finnes flere kommersielt tilgjengelige løsninger, men i en klemme, vil aluminiumfolie fungere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com