Hvordan bli kvitt edderkopp midd Naturligvis

May 4

Hvordan bli kvitt edderkopp midd Naturligvis


Spider midd er mindre enn en halv millimeter i størrelse, slik at de er svært vanskelig å se. Spider midd er vanligvis rød, men kan være grønn eller gul også. De gjør en bane på anlegget og suge saften fra undersiden av bladene. Dette etterlater en broket mønster på bladene, som til slutt dør og faller av. Du kan bli kvitt edderkopp midd naturlig ved å følge tipsene nedenfor.

Bruksanvisning

1 Predator Ants

Maur spiser edderkopp midd, slik at du effektivt kan bli kvitt edderkopp midd ved å tiltrekke maur til området. Dryss litt sukker rundt bunnen av den berørte anlegget og sette den utenfor. Maur vil bli tiltrukket av sukker og spiser edderkopp midd før de forlater.

2 Predator Midd

Det finnes andre typer midd som IKKE lever av planter, men lever av edderkopp midd. Predator midd til området vil bli kvitt edderkopp midd. Det er ingen måte å tiltrekke seg disse rovvilt midd, men du kan kjøpe dem på mange hage butikker.

3 Neem

Neem olje og såper laget av neem olje vil hjelpe deg å eliminere en edderkopp midd problem. Spider midd liker ikke neem olje. Pass på at du dekker undersiden av alle bladene helt ved behandling av anlegget ditt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com