Hvordan bruke batterier til å kjøre Appliances

July 5

Hvordan bruke batterier til å kjøre Appliances


Batterier lagrer energi og slipper den ved hjelp av likestrøm (DC). De fleste husholdningsapparater, for eksempel lamper, mikrobølgeovn og brødristere, har strømledninger som opererer på vekselstrøm (AC). Koble et bilbatteri til en strøm inverter vil tillate konvertering av DC batteristrøm til vekselstrøm for å kjøre disse apparatene. Nødstrømsbatterier kan kjøre apparater også.

Bruksanvisning

1 Koble en strømomformeren til et bilbatteri eller et RV / marine batteri. Koble strømomformeren til en 12V DC batteri ved å ta av de røde og sorte terminal deksler av omformeren hvis det er noen. Fest den positive (+) røde ledningen til den positive terminalen på strøm inverter og bruke terminaldekselet for å feste ledningen. Fest den andre enden av den røde kabelen til den positive røde terminalen på batteriet.

2 Gjenta trinn 1 på den sorte ledningen og matchende negativ (-) svart terminal. Du kan også koble til strømomformeren til batterier som er koblet i parallell. Drive apparater ved å koble dine apparater i AC strøm inverter.

3 Lad batteriet koblet til strøm inverter når batteriet makt går lavt. Lad batteriet ved hjelp av bil motor, en gassgenerator, solcellepaneler eller vindkraft. Du kan også erstatte den med et annet batteri hvis den går tom for strøm.

4 Bruk en nødsituasjon batteri. Kjøp en nødsituasjon batteri, og koble dine apparater inn i stikkontakten på batteriet. Noen av selskapene som produserer nødstrømsbatterier er Xantrex og Duracell.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com