Hvordan Clean Lim Fra Granitt tellere

June 2

Hvordan Clean Lim Fra Granitt tellere


Granitt tellere ikke bare låne til skjønnheten i ditt hjem, men fungere som en investering. Granitt tellere er både holdbare og tiltalende. Disse tellere krever spesiell omsorg for å holde dem ute elegante slik vanlige rengjøringsmidler og metoder gjelder ikke for dem. De fleste rengjørings ritualer for disse tellere er ganske enkel og ikke krever for mye innsats. Hvis du tilfeldigvis liksom få lim på granitt tellere, er det ingen grunn til bekymring; det er en enkel løsning.

Bruksanvisning

Hvordan Clean Lim Fra Granitt tellere

1 Bruk en skarp barberhøvel blad og forsiktig fjerne så mye av limet som mulig.

2 Hell en liten mengde neglelakkfjerner med aceton på en myk ren hvit klut.

3 Skrubb området med kluten inntil alt det gjenværende klebemiddel er borte. Du må kanskje bruke mer neglelakkfjerner på kluten, avhengig av hvor mye lim som finnes. Ikke hell neglelakkfjerner direkte på disken, da dette kan skade den.

4 Bruk en myk ren tørr klut til å tørke området fritt for eventuelle gjenværende rusk.

5 Mix kiselgur, og white spirit til en tykk pasta og bruke den til området hvis det er nå en flekk hvor limet var. Dekk grøtomslag med plastfolie og la den over natten. I morgen, bruke gummi eller plast spatel for å fjerne omslaget og tørk området med en ren og fuktig klut.

Hint

  • Når du bruker et barberblad, hansker og alltid skrape i en retning bort fra body.Ventilate området godt når du bruker neglelakkfjerner med aceton.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com