Ideer for oppbevaring av mat

May 29

Ideer for oppbevaring av mat


Kjøpe mat i bulk er en effektiv måte å spare penger på matbudsjettet hver uke. Lagring av matvarer på riktig måte og under de riktige temperaturene sikrer deres sikkerhet, smak og næringsinnhold. Kjøpe en rekke råvarer, kjøtt eller andre matvarer som du kaster fordi du ikke klarte å notere utløpsdatoen eller å planlegge måltidene rundt elementet er en sløsing med penger.

Pantry

En pantry er det beste stedet å oppbevare hermetisert og tørre varer, for eksempel pasta, ris, tørre bønner og andre produkter. Mange spiskammers har justerbare hyller til å lagre bokser med mat og høye kornblanding boksene i hyllene som passer deres høyde. Hold kurver eller plast lagring beholdere i pantry å holde små elementer, for eksempel drikke mikser, krydder pakker, små esker med pudding eller gelatin mikser. Roter de eldre elementer i fronten slik at du bruker dem først når du legger til nye elementer. Hvis du kjøper tørre varer i bulk, som for eksempel ris, pasta, mel, sukker eller cornmeal, ta dem ut av originalemballasjen, og lagre dem i metall, glass eller plast lufttette beholdere med lokk. Hermetikk vanligvis er trygge å spise i mange år, men for den beste smaken og ernæringsmessig verdi, bruk dem innen et år. Sjekk etiketten på originalemballasjen for tørre varer, noen er trygt for tre måneder og andre opp til et år. Hold temperaturen i pantry mellom 50 og 70 grader F for optimale forhold. Kjøp bare det du vet du vil være i stand til å bruke før den utløper, for å unngå avfall.

Refrigertation

Kulde er best for lagring av egg, kjøttpålegg, melk og krydder allerede åpnet. Det holder kjøtt og frisk frukt og grønnsaker trygt i tre til fem dager avhengig variasjon. Riktig temperatur for å opprettholde sikkerheten for mat inne i et kjøleskap er mellom 34 og 40 grader F. Hold mat dekket i kjøleskapet med plastfolie, aluminiumsfolie eller i en lufttett beholder. Dette beskytter dem ikke bare fra matbårne bakterier, men også holder dem fra absorberende kjøleskap lukt. Oppbevar leftover mat i kjøleskapet innen to timer å tilberede dem for å unngå bakterievekst. Hvis du ikke vil være i stand til å bruke kjøtt innen syv dager etter kjøpet, fryse den for senere bruk.

Fryseboks

Den ideelle temperaturen for å fryse maten er null grader F eller lavere. Alltid ta kjøttet ut av originalemballasjen, som det ikke er lufttett, og kjøttet utvikler raskt fryseskader. Pakk den godt inn i heavy-duty aluminiumsfolie, bruke vakuumpakking, fryser papir eller legg den i en fryser beholder. Merk alltid fryser pakker med dato, type mat og mengde, slik at du bruker de eldste dato først. Kjøpe mat i mengde ikke spare penger hvis du ender opp med å kaste bort utløpt mat med jevne mellomrom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com