Bruker for Ivory oppvaskmiddel

May 30

Ivory oppvaskmiddel er en type oppvaskmiddel som produsenter og foreninger ofte anbefalt for renseprosesser. Ivory er mild og ikke inneholder sterke desinfeksjonsmidler som blekemiddel. Bruk oppvaskmiddel for en rekke formål i hjemmet som rengjøring av tepper, laminat, møbeltrekk og rengjøring og polering sølv.

rengjøring av tepper

Holde tepper ser ren og uberørt innebærer rengjøring det med noen måneders mellomrom og sted rengjøring flekker så snart du oppdager dem. Du kan bruke Ivory oppvaskmiddel for å få øye på ren flekker som mat, alkohol, blod eller urin flekker fra teppet. Å bruke den, bland 1/4 ts. flytende oppvaskmiddel med en kopp lunkent vann. Skrubb flekken med en tannbørste eller utslette den på området med en ren klut. Skyll området når det er rent.

Rengjøring Vinyl eller Laminat

Du kan også bruke Ivory oppvaskmiddel for å rengjøre vinyl eller laminat overflater. Det er mild nok til at det ikke vil misfarge gulvet eller tellere, og det vil ikke slites av det beskyttende lag av disse plastoverflater. Å bruke den, bland et par teskjeer av Ivory oppvaskmiddel med en bøtte med varmt vann. Skrubb vinyl eller laminat med såpevann til den er helt ren.

rengjøring Møbeltapetsering

Møbeltapetsering kan utvikle flekker over tid som kan være vanskelig å fjerne. Elfenben er et nyttig såpe fordi det er mild nok til at det ikke vil misfarges eller skade ømfintlige tekstiler. Å bruke den, bland 1 ss. Ivory oppvaskmiddel med 2 kopper vann. Bland inntil løsningen er såpe. Blot flekken med løsningen til den er borte. Skyll området godt med rent vann. Rengjøring flekker så snart som mulig vil bidra til å forhindre dem fra å bosette seg i stoffet.

rengjøring Silver

Sølv er et meget sensitivt metall som oksiderer. Finishen kan bli skadet hvis du bruker oppvaskmiddel som er for sterk. Bland noen dråper Ivory oppvaskmiddel med en kopp varmt vann. Bland inntil vannet er skummende. Arbeid oppløsningen inn i sølv med en ren klut. Skyll sølvet med rent vann og tørk den helt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com