Utvendig lysinstallasjon

July 27

Utvendig lysinstallasjon


Utvendig lys er installert på utsiden av huset for å gi arkitektonisk utforming, sikkerhet belysning og belysning for veier og innganger. Utvendig lys plassert langs yttervegger, for eksempel en skanse, blir ofte forhøyet på rundt 3/4 av avstanden opp i veggen som målt fra gulvet til taket. Å vite hvordan du installerer en utvendig lys kan bidra til å gjøre hjemmet ditt mer sikker og vakre.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedbryter inne i elektriske panelet. Slå ut en av de knockout hull på toppen av en elektrisk koblingsboks, ved hjelp av diagonale tang. Hold uttaksboksen mot veggen på stedet der du ønsker å montere en utvendig lys. Tegn omrisset av boksen på veggen med en blyant og kutte omrisset med en stikksag. Finn stedet der du ønsker å montere lysbryter og utføre samme prosedyre. Monter begge boksene på hver vegg, ved hjelp av en skrutrekker.

2 Skru av dekselet på det elektriske panelet. Finn en ledig slot på kretskortet og koble en 120-volts strømbryter i sporet. Kjør en elektrisk kabel fra strømbryter inne i elektriske panelet til uttaksboksen hvor du vil installere lysbryteren. Kjør en annen kabel fra lysbryteren uttaksboksen til uttaksboksen hvor du vil montere utvendig lys. Tillat en ekstra 6 inches i begge ender av ledningen og kutte ledningene med diagonale tang.

3 Fjern 2 inches av ytre dekker fra spissen av hver ledning i begge ender, ved hjelp av diagonale tang. Kle av 1/2 tomme av isolasjon fra spissen av alle ledninger med en wire stripper. Inne i elektriske panelet, fester den sorte ledningen til terminalen skruen på slutten av skillebryteren. Fest den hvite ledningen til terminalen skruen på nøytral bar. Plugg den grønne ledningen inn i terminalen skruen på bakken bar. Stram hver terminal skruen for å feste hver tilkobling.

4 Hold den svarte ledninger hengende ut av lysbryteren uttaksboksen. Hekt den sorte ledningen som kommer fra bryter klokken rundt messing skruen på den ene enden av 120-volt vippebryter. Hekt den sorte ledningen som fører til lysarmatur klokken rundt messing skruen på den andre enden av vippebryter. Stram hver skrue sikkert med en skrutrekker.

5 Hold den hvite ledninger kommer ut av lysbryteren uttaksboksen. Hold den hvite ledningen som kommer fra effektbryter ved siden av den hvite ledningen som fører til lampen, vri begge ledningene med en tang til fletter eller spleise ledningene, og skru en wire mutter fast på de spleisede ledningene.

6. Skjær omtrent seks inches av grønn ledning og bånd 1/2-tomme av isolasjon ved begge ender av ledningen. Hook ene enden klokken rundt jordingsskruen på uttaksboksen og stram tilkoblingen. Samle de grønne ledninger - en fra bryter, en fra lysarmatur og ett fra jordingsskruen - og skjøte alle tre ledningene sammen. Tvinn en wire mutter fast på de spleisede grønne ledninger. Skyv alle ledninger (svart, grønn, hvit) nøye inn i uttaksboksen, og fest bryteren på uttaksboksen. Fest frontplaten av vippebryteren, ved hjelp av skruene som følger med frontplaten.

7 Splice ledningene som kommer fra lampen til ledningene som kommer fra lysbryteren på følgende måte: svart (varm) til svart, hvit (nøytral) til hvit. Sett spleisede ledningene inn ledning nøtter og skru wire nøtter fast på ledningene. Hekt den grønne ledningen som kommer fra bryteren og den grønne ledningen festet til lampen klokken rundt jordingsskruen på koblingsboksen. Stram skruen med en skrutrekker.

8 Monter lysarmatur over koblingsboks, med skruene som følger med holderen. Stram skruene med en skrutrekker. Sjekk gummipakningen for å forsikre deg om at den er på plass. Slå på hovedbryteren og snu lysbryter til sin "On" posisjon for å teste utvendig lys.

Hint

  • Kabling en elektrisk krets er farlig og bør gjøres av noen med kvalifisert opplæring og erfaring. Ikke forsøk å koble en elektrisk krets hvis du ikke har kvalifisert opplæring og erfaring.
  • Ulike hjem har ulike faktorer som må vurderes når du utformer en elektrisk krets, ta kontakt med en elektriker om nasjonale og lokale lover og regler som vil gjelde til kretsen du ønsker å installere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com