Hva er årsaken til svarte ringer rundt toalettet?

July 30

Svarte ringer rundt toalettet ser ikke bare ekkelt, de kan også motstå vanlige rengjøring teknikker som bruker toalettet renere og en toalettbørste. Den svarte ringen kan også bestå av giftige materialer som ikke bare lukter ille, men sette din helse i fare. Bruke de riktige rengjøringsmidler og teknikker vil eliminere den svarte ringen.

Hard Water Buildup

Hardt vann innskudd vil samle seg på alle underlag som regelmessig kommer i kontakt med husets vannforsyning, inkludert dusjhoder, tappekran tuter og toalett bolle. Vann renner fra toalettet tank og i bollen gjennom en serie av små hull eller åpninger plassert under toalettet rim. Over tid vil de hardt vann innskudd begynne å bygge, ikke bare i havnene, men også rundt portåpningene og felgen av toalettet. Den hardt vann innskudd gir en nonslick overflate for avfall og annen skitt å akkumulere der det ikke vil vaske ned renne hver gang du rødme toilet.

Mold og mugg

Mold vil vokse i toaletter, siden toalettet gir en ideell grobunn. Mold behov for et fuktig miljø for å holde seg i live, så vel som et organisk overflaten som til å vokse. Den hardt vann innskudd under din toalettet rim gi grobunn for mugg. Mugg vokser under de samme vilkår som mold. Mold og mugg kan bli svart og vil føre til luftveisproblemer for folk som mold og mugg utgivelsen ørsmå sporer i luften.

kloakk organismer

Kloakk organismer lever i avløpsrør og kloakksystemer, fôring av avfallet i rørene. I varmt og fuktig vær, kan disse organismene passere gjennom toalettet felle og gjøre veien inn i bollen. En gang i bollen, vil organismene lever under felgen. Hver gang du skylle toalettet, vil organismene frigi en lukt som ligner kloakk.

Rengjøring

Bare skrubbe toalettet tank vil ikke helt bli kvitt den svarte ringen på toalettet. Hvis den svarte ringen er fra hardt vann innskudd, må du bruke eddik i toalettet for å bryte opp hardt vann innskudd før du skrubbe den svarte ringen igjen. Bleach vil drepe mold og mugg samt kloakk organismer. I tillegg til å rengjøre bollen med blekemiddel, må du helle flere kopper blekemiddel ned overløpsrøret i toalettet tank å rense ut portene på toalettet samt området rundt porter 'åpninger. Rengjør hardt vann innskudd ut av portene ved å blande en del saltsyre med 10 deler vann, og hell blandingen ned i toalettet er overløp røret.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com