Hvordan erstatte toalett bolter

June 2

Den moderate Utfordringen med å erstatte toalett bolter ikke er direkte relatert til prosessen med fjernelse bolt. Den virkelige utfordringen forbundet med å erstatte toalett bolter spesielt er at, i motsetning til mange andre bolter i huset ditt, kan disse som går gjennom flere tiår uten å ha vært så mye som rørt. Væsken og fuktigheten i forbindelse med et bad ruster typisk disse boltene.

Bruksanvisning

Fjerne Gamle bolter

1 Fjern plasthetter som ofte dekker boltene.

2 Hvis boltene er korrodert, suge dem i WD-40, slik at det å synke inn i tretti minutter hvis du ikke kan fjerne boltene lett med bare en skiftenøkkel. Et verktøy vil sannsynligvis ikke fungere i dette tilfellet fordi WD-40 kommer til å fortsatt være glatte. Bruk heller en skrustikke-grep låse verktøyet rundt bolten.

3 Etter fremgang har blitt gjort i å løsne boltene, kan du fjerne skrustikke-grep og erstatte med en skiftenøkkel, og pass på å plassere en fille rundt skiftenøkkel for å få bedre grep.

4 Plasser en skiftenøkkel rundt bolten og stram omkretsen av verktøyet. Deretter slår i mot klokka bevegelse. Hvis boltene er i god stand de skulle komme rett ut med bare minimal innsats. For å holde på toalettet balansert, vekselvis frem og tilbake mellom de to boltene heller enn å ta en ut, og deretter den andre.

5 Prøv så godt du kan for å fjerne bolten ved hjelp av en slags smøring for å løsne det, men forstår at det i enkelte tilfeller er det kommer til å komme ned til å innrømme at bolten rett og slett ikke kommer til å flytte.

6 Rengjør bort alt rusk og tørk av eventuelle oljeaktig stoff du har brukt for å løsne bolten og plassere bladet på en baufil og begynne å sage bolten av. Svært rustne bolter i disse tilfelle er faktisk å foretrekke fordi du bør være i stand til så bare delvis gjennom bolten før den vil begynne å gi nok til at du faktisk kan bryte bolten helt av.

Bytte bolter

7 Bytt ut de gamle boltene med den nøyaktige størrelsen. Den beste måten å sikre at du får riktig størrelse, er å ta de gamle boltene til jernvarehandelen og måle dem opp mot de nye bolter.

8 Sett boltene inn i hullene, sakte og forsiktig skru dem på plass. Veksle mellom de to for å holde toalettet selv. Ikke stram for hardt, da dette kan føre til lekkasje nedover veien.

9 Sett hettene over toalettet bolter.

Hint

  • Ikke bruk en fastnøkkel som er så stort at det vil krasje inn i porselen hvis du sliter for hardt å løsne bolten og plutselig blir sendt flyr som dette kan gi deg en betydelig hull i en helt ubrukelig toiletDo stram for hardt bolter som dette kan også føre til porselenet å knekke.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com