Burmuda Grass Lawn Blight Treatment

June 10

Burmuda Grass Lawn Blight Treatment


Bermuda gress (Cynodon dactylon) er et teppe-lignende flerårig gress. Man kan dyrke den i et bredt spekter av klima, men er mest vanlig i det sørlige USA. Det forplanter seg ved å utvide ledning som røtter og utvikle nye planter. Den er mye brukt på golfbaner, og golfbanen inspektører har gjort mye forskning på ulike typer ødelegger som påvirker arten.

Hvor å plante

Bermuda gress er en seig, sterk gress som vil motstå høy trafikk slitasje på plenen. Det krever mye sol. Bermuda gress i selv delvis skygge vil sakte tynne ut og til slutt dø.

Hold plenen sunt

En sunn plen er mer motstandsdyktig mot sykdom på planter enn en usunn en. Du kan bidra til å forhindre sykdom på planter ved å bruke høyt nitrogeninnhold gjødsel mens ikke overfertilizing. Dette vil bidra til farsotter fra infesting plenen i første omgang.

Dollar Spot

Dollar sted Blight former mange brune sølv dollar-formet arr i plenen. De kan etter hvert vokse sammen og være så mye som fem fot over. Denne sykdom på planter er vanlig i varme, fuktige områder. Vanning plenen bare om morgenen og holde det godt gjødslet vil bidra til å forhindre dette sykdom på planter. Hvis Bermuda gress plenen har dollar flekker, kan du bruke soppdrepende midler anilazine, benomylor eller thiophante å behandle dem.

grease Spots

Fettflekker er en sopp sykdom på planter så kalt fordi de har en slimete brune utseende og har en hvit sopp rundt dem. Denne sykdom på planter er mest vanlig i varme, fuktige områder. Bruk soppdreper metalaxl å behandle dette problemet.

Pythium Blight

Hvis plenen utvikler Pythium sykdom på planter, vil du se brune flekker som slår seg sammen, og til slutt gresset vil dø. Overmowing eller klippe når det er vått synes å forverre sykdom på planter. Dette er en vanlig sykdom på planter ikke bare på plener, men også på golf greener. Golfbaner har gjort omfattende forskning på hvordan man skal behandle denne sykdom på planter. En kombinasjon av fungicider som thiophanate og metalaxl har hatt noen positive resultater.

Heksering

Heksering er en sykdom på planter som fra 2010 har ingen kur. Du kan skille Heksering av sine sirkler av mørkegrønne gress omgitt av brune kanter, og noen ganger vil du legge merke til små hvite sopper vokser rundt stedet. Denne sykdom på planter utvikler seg i bakken som har mye av råtnende materiale i den.

Forebygging

Den beste måten for deg å behandle farsotter på plenen din er å holde plenen sunt. Prøv å holde riktige mengder av næringsstoffer samtidig ikke overstiger grensene. Hold plenen vannes, men ikke altfor våt. Ikke klipp plenen for kort. Hvis du får en sykdom på planter, identifisere hvilken type det er, og deretter bruke riktig soppdreper å behandle den. Hvis du får en uhelbredelig sopp som Heksering, må du fjerne torv og matjord å behandle problemet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com