Hvordan Kompost i skolen

August 23

Hvordan Kompost i skolen


Skolene er flotte steder for kompostering. De genererer mye oster materialer (frukt og grønnsaker utklipp, kaffegrut, teposer) og et stort antall potensielle frivillige for programmet. Skolen kan være å bruke en betydelig mengde penger på solid avfallshåndtering, så viser en potensiell budsjettmessige besparelser, samt å ta et viktig skritt i avfallsreduksjon, kan gjøre det enkelt å rettferdiggjøre programmets små oppstartskostnader. I tillegg gjør den læringsmiljø et ideelt sted for å bruke kompostering programmet som en del av en vitenskap pensum. Alt du trenger for å komme i gang er noen containere, noen tegn, og et par av frivillige.

Bruksanvisning

1 Utdanne studenter, ansatte og foreldre om hvordan kompostering programmet vil fungere. Gjøre alle oppmerksomme på de komponere binger, hvor de skal plasseres, og hva som kan og ikke kan settes i dem. Etablere ansvar for prosjektet og utdanne alle på komposteringsprosessen.

2 Plasser store bin at du skal bruke for selve kompostering i en moderat avsidesliggende område, for eksempel bak en bygning eller i noen busker. Plassere beholderen ut av veien for tung fot trafikk reduserer sjansen for at bin vil bli vandalisert eller utilbørlig forstyrret.

3 Plasser mindre binger ved siden av vanlige søppelcontainere, tydelig merket "kompost" på strategiske steder, for eksempel i kantina og på kjøkkenet. Lining binger med plastposer vil gjøre det lettere å transportere innholdet og å veie dem.

4 Samle poser daglig fra de små binger til faste intervaller (etter lunsj, fordypning og lignende). Vekt poser og registrere summer. Disse postene kan bidra til å rettferdiggjøre programmet og i utdanning av elever, foreldre og lærere om sine resultater.

5 Bruk en kompost termometer for å ta temperaturen på midten av haugen før du legger nye materialer i hyllen. Temperaturen øker som nedbrytning foregår inne i bin. Når nedbrytning er nesten fullført, vil den begynne å kjøle seg.

6 Tøm innholdet i de små poser i kompostbingen. Legg til det som er referert til som "brune" material-matrester blir betraktet som "grønn" -f.eks som blader og flis. Et forhold på omtrent 30: 1 til brunt til grønt materiale vil føre til sunn kompost. Bladene kan vanligvis leveres fra normal raking av skolegården, og lagret i en container i nærheten av kompost bin.

7 Bruk en rake til tynt spre avsatt matrester. Så bredte brune materialer på tvers av toppen av haugen.

8 Lukk lokket på bin sikkert. Kompost binger, i motsetning til hva mange tror, ​​er ganske sanitær og ikke produsere ubehagelig lukt. En potensiell kilde til uro er ville dyr rotet gjennom kompostbingen og søle innholdet over bakken. Et sikkert lokket vil hindre det.

9 Rengjør termometeret med en fuktig klut etter hver bruk.

10 Snu bunken en gang i uken. Denne oppgaven kan deles mellom de lærerne som startet programmet eller bli tildelt forskjellige studenter eller en hel klasse. Bruk rake å blande materialene i bunken. Når du slår den haugen, legg merke til frekvensen av nedbrytning. Hvis temperaturen synker før dekomponeringen er fullført, er det et tegn på at blandingen av grønt og brunt materiale er av.

11 Tøm bin når kompost haug har blitt til mørk, smuldrete, søt luktende jord. Denne prosessen bør ta omtrent et år. Din nye haug av fruktbar jord kan brukes for biologi eller botanikk prosjekter, eller for å opprettholde en hage ved skolen, eller elevene kan selge jord for å fremme programmet og bidra til å heve penger for skolen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com