Hvordan lage rosetter for Vindusbehandling

June 19

Fabric rosetter er en vakker, allsidige og nyttige tillegg til vinduet behandlinger. Gjør dem i kontrast eller koordinere farger og tekstiler som en aksent, eller de kan fungere som en attraktiv forkledning for maskinvare eller draperi funn. De er enkle å lage, og billig også.

Bruksanvisning

Hvordan lage rosetter for Vindusbehandling

1 Marker en skjærelinje på feil side av stoffet. Med en målestokk, mål fra øverste høyre hjørne av stoff, og over 20 inches av bredden. Marker dette punktet (punkt A) på stoffet med et stoff blyant. Deretter måler 5 inches ned, i rett vinkel fra punkt A, og markere dette punktet (punkt B) Mål ned 5 inches fra øverste høyre hjørne, og markere dette punktet (punkt C). Bruke målestokk som en rett kant, tegne en linje tilkoblet punktene B og C. Så, igjen ved hjelp av målestokk for en straight-edge, tegne en linje som forbinder punktene A og B.

2 Klipp stoffet. Ved hjelp av saks og følge de linjene du nettopp har merket, klippe ut en lang, smal stripe av stoff, som vil måle 20 inches lang med 5 inches bred.

3 Brett stoffet i halv bredde-messig, og stryke den brettede kanten inn i en krøll. Trekk ut brettet stoff.

4 Brett stripen i to på langs, vrangsidene sammen, og sy de korte endene sammen og danner en løkke av stoff. Snu stoffet sløyfen slik at den høyre side av stoffet er vendt utover, og brette stoffet i to i bredden, med de strykes-i bretten danner toppen og kuttet ender møte for å danne bunnen av sløyfen.

5 Sy delene. Sy to parallelle rekker av lange samle sting langs den lange kant motsatt den brettede kanten og gjennom begge lag av stoff, som begynner 1/4 tomme til høyre for til sløyfen er sidesømmen, og slutter bare 1/4 tomme til venstre for det .

6 Trekk i undertråden av stingene å samle og buste stoffet, danner en sirkulær rosett og fylling i sirkulære hull i midten.

7 Sy knappen godt i midten av rosetten.

Hint

  • Valgte middels til tunge stoffer for rosett, slik at de ikke blir hengende.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com