Alternativ til fri klor-Bleach

April 24

Alternativ til fri klor-Bleach


Et godt alternativ til klorfritt blekemiddel renser smuss og flekker uten å falme eller småblødninger farger. Klor kan være harde på farger. Non-klor bleker er ment å rengjøre samt uten skurring. Når klorfritt alternativ ikke er tilgjengelig, eller uønsket av andre grunner, er det naturlige alternativer for å ta ut klesvask og husholdningsflekker.

hydrogenperoksid

Ofte solgt i førstehjelp midtgangen, hydrogenperoksid ved hjelp av en boblende handling for å slippe skitt og flekker fra klær og tepper. Spray direkte på blodflekker og DAB med en ren klut til å suge opp flekker. La det sitte på skitne bleier eller undertøy i flere minutter før vask for å fjerne urin og avføring flekker. Bruk på teppet for kjæledyr flekker og tørk opp med tørkepapir. Bruk hydrogen peroxide med hvit eddik, å bleke baderomsinnredning og fliser.

Hvit eddik

Surhetsgraden i hvit eddik gjør det et sterkt alternativ til ikke-klor. Hvor klor vil ta fargen ut av teppet, kan hvit eddik lyse fargeekte tepper mens du får ut flekker og smuss. Bruk 1/2 kopp hvit eddik i vaskemaskinen for å drepe bakterier og bleke hvite. På en flisegulv, dreper stoffet bakterier, renser smuss og etterlater en skinne når det blandes med vann. Hvit eddik er også effektiv for rengjøring vasker, badekar og toaletter.

For vanskelige flekker på klær, lage pasta med eddik og litt natron. Gni lime inn i flekken før vask. Fargene på klær vil ikke bli berørt.

Citrus

Syren i sitrusfrukter er et levedyktig alternativ til ikke-klor. Sitronsaft, når det legges til en last av Klesvask, fungerer som en bright og melkepulver. Gni saften i skitne sokker for å fjerne flekker og legge til oppvaskmiddel for å få tøff fast matre off retter. Lag en lime fra sitronsaft og kremen av tartar til å gjelde bakken i fett eller skitt. For babyen flekker, bland juice med salt og henge elementet i solen i flere timer. Syren bryter opp flekken, mens saltet absorberer det.

kommersielle Alternatives

Kommersielle alternativer til ikke-klor er tilgjengelige. Oksygen blekemiddel er et slikt alternativ. Den blanding anvender den skummende og boblende strøm av oksygen for å løfte og fjerne flekker uten bruk av klor. Variasjoner av stoffet kommer i pulver og væsker og er anbefalt for gulv, vaskerom, tepper og møbler rengjøring. Andre rengjøringsmidler bruke ammoniakk som hovedingrediens i stedet for blekemiddel eller blekemiddel alternativ. Disse rengjøringsmidler er trygge for noen gulv og inventar, men må brukes med forsiktighet, da skadelige gasser kan bli opprettet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com