Beskrivelse av sopp

April 1

Beskrivelse av sopp


Sopp har forskjellige opptredener. Noen er giftige og bør unngås, og noen er trygge å spise. De fleste sopper har en rund form med sleng kanter som en paraply. Du vil finne både glatte og humpete teksturer. Ulike sopp farger fra hvitt til rødbrune fargetoner. Noen sopper vokser i lag på trærne.

Morel

Morkler varierer fra et par inches opp til en fot høy i størrelse. Den øverste delen av morels har en innskrumpet utseende. Morels er dekket med rygger og små groper. Den innskrumpet hetten er koblet direkte til stammen. Som Morel sopp aldre, blir det til en gulaktig farge. En halv-fri Morel har et mindre lokk og en lengre stilk. Du ser disse sopp hovedsakelig om våren og forsommeren.

Bearded Tooth

Bearded tann sopp vokse på logger, stubber og trær bare. Disse sopp er en lys hvit farge og slå mer gul som de blir eldre. De har en furlike tekstur - derav navnet. Bearded tann sopp er også kalt pinnsvinet sopp. De ligne en isbjørn pote. Bearded tann sopp kan vokse opp til en fot i diameter. Disse sopp vokse i sommer og høst.

røyksopp

Puffball sopp er funnet i låven områder, plener og åpne områder med jord. De begynner som et lite, hvit, rund ball form med ingen synlig stilk. Folk forveksler dem golfballer. De vokser til en fot i diameter. Puffballs slår farge som de blir eldre. De går fra hvit til gul, deretter til en tan eller brunlig farge. Disse sopp typer vokse på sensommeren å falle i løpet av året.

boletes

Boletes sopp har et tak som ser ut som toppen av en hamburger bun. Caps varierer i farge fra rødbrun til brun. Svampete porene under hetten er vanligvis hvit, oliven, brun eller rød. Boletes sopp komme i mer enn 200 typer. Boletes sopp har en lang hvitaktig-til-brun stilk og vokse i bakken rundt trær. Boletes er ofte sett i sommer og høst, og kan nå 10 inches i høyden.

svovel Hylle

Svovel sokkel sopp vokse direkte på trær som shelflike caps. De spenner fra fersken til røde fargetoner i farger. De vokser i store, overlappende grupper på trær eller tre i sommer og høst. De kan variere fra et par inches til en fot bred i klynger. Svovel hylle sopp er fargerike og er også kjent som kylling sopp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com