Arkansas Desert Willow Tree

March 19

Ørkenen selje (Chilopsis linearis) er opprinnelig tre i USA og finnes i bekker, ørken vasker, og streame banker i de sørvestlige ørkener inkludert Arkansas. Desert Willow er ikke en ekte selje, men tilhører Bignonia gruppe som også inkluderer Catalpa treet og trompet Creeper vine. Treet trives i ørkenområdene som får 10 til 15 inches av årlig nedbør.

Beskrivelse

Desert selje vokser i form av en stor busk eller lite tre med en moden høyde på ca 25 fot med en nesten like spredning. Mørk brun, skjellende bark dekker stammen og stilkene har en klissete og hårete tekstur. Den 3 til 6 inches lang, løvfellende løvverk er lys grønn i fargen med spisse ender. Treet er hardfør i USDA soner 7b til 11.

blomster

De store blomster i ørkenen willow er spesielt prangende, blomstrende mellom april og august i panicles på 20 eller mer. De 1 ½ tommers-lange, sterkt duftende blomster har brede lepper og trompet formet. Blomstene med sine gule eller hvite strupen kommer i en rekke nyanser av lavendel, lilla eller rosa. Noen trær også produsere røde til rene hvite blomster. Pollinering med en annen like ved ørkenen willow fører til 4- til 12-tommers lange, frø fylt pods som vedvarer gjennom hele vinteren og tiltrekke fugler.

vekstforhold

Treet gjør best i en godt drenert jord som ikke er utsatt for fuktighet om vinteren, tilpasse godt til surt eller basisk jord. Desert Willow vil tolerere temperaturen så lav som 0 grader C i sone 7. I tilfelle av alvorlig fryse, gjen treet lett. Selv om treet vil vokse i tung, leirjord, er høyden påvirkes i disse områdene. Desert Willow Tree er ekstremt tørke tolerant og trives i områder med full Søn

Bruker

Den solid trevirke av ørkenen willow gjort det til et populært valg i indianerstammer for å gjøre jakt buer. Desert Willow tre er ikke svak som de andre selje og brukes til gjerdestolper og kvistene er brukt i kurv making. Trærne brukes i landskap for å lage høye hekker og skjermer gitt sin tett vekst og multi-forgrenet form.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com