Slik Hold svarte fugler Away From Bird Food

February 14

Slik Hold svarte fugler Away From Bird Food


Svarte fugler har en crop-ødelegge omdømme. De er også kjent for å være territorielle og aggressive mot mennesker og andre fugler. Svarte fugler er ansett som en stor plage for mange grunneiere fordi de ofte skremme bort andre fugler. Fordi svarte fugler er svært intelligent, kan en rekke forskjellige metoder være nødvendig for å holde dem borte fra fuglemat.

Bruksanvisning

1 Fjern alle busker eller tette kratt fra din eiendom og tynne alle trær for å eliminere de sorte fuglenes naturlige habitat. Svarte fugler er tiltrukket av miljøer med tett kratt og trær.

2 Endre fugl som mater. Den Nebraska Wildlife Rehab Innlemmelse anbefaler å prøve tube forer som har nettingbur rundt rørene. Finker og andre små fugler kan få gjennom ledningen til fôring portene mens større fugler, for eksempel svarte fugler, er utelukket.

3 Velg en fugl frø som er lite appellerende til svarte fugler. Den Nebraska Wildlife Rehab Innlemmelse anbefaler å bruke safflower eller Nyjer fuglefrø fordi det er attraktivt for finker, kardinaler, grosbeaks, chickadees, titmice og nuthatches men ikke til duer og svarte fugler.

4 Spill en alarm- eller nødanrop så snart de svarte fuglene tent på fuglemat. Mange fuglearter avgir samtaler som kommuniserer alarm eller nød til andre fugler av samme art, og kringkastet opptak av disse samtalene kan skremme og frastøte noen fuglearter, inkludert svarte fugler. Du kan kjøpe alarm samtaler på spesialitet hagearbeid eller dyrebutikker.

Hint

  • Svarte fugler kan bli vant til den innspilte alarm eller nødmelding over tid, så bruk andre enheter eller elementer, som en ugle statue eller motion-aktivert sprinkleranlegg, for å avskrekke svarte fugler fra fuglemat.
  • Spille alarm- eller nødanrop kan også påvirke andre fugler i tillegg svarte fugler.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com