Hva er farene av klimaanlegg i en ermet?

March 12

Når du installerer et klimaanlegg inni veggen, er det vanligvis først plassert inne i en metallramme som kalles en ermet. Dette er forskjellig fra den prosessen du vil benytte for å installere et vindu klimaanlegget. Det er noen viktige sikkerhets hensyn du må gjøre når du installerer et klimaanlegg i en hylse.

Vedlegg til Sleeve

Når den er riktig installert, vil klimaanlegget enhet være forsvarlig festet til ermet selv. Hvis klimaanlegget ikke er ordentlig festet til ermet, kan AC enheten potensielt gli ut og kommer styrter mot bakken. Denne faren øker avhengig av hvor høyt oppe på veggen du installerer i-vegg klimaanlegget.

ermet Installasjon

Bare fordi din i-vegg klimaanlegget er ordentlig festet til ermet betyr ikke at hylsen er ordentlig festet til veggen. Den samlede vekten av klimaanlegget og ermet kunne trekke den ut av hullet og sende den styrter til gulvet hvis ikke riktig sikret, nesten som om klimaanlegget ikke var festet i det hele tatt.

spennings~~POS=TRUNC

In-wall klimaanlegg er vanligvis større enn vinduet enheter. På grunn av dette, er den elektriske installasjonen av enheten ofte ikke så enkelt som å plugge den inn i et hjem stikkontakt. Hvis du ikke klarer å kontrollere spenningskrav for ditt spesifikke klimaanlegget i-vegg før montering, risikerer du blåser en krets eller en sikring i hjemmet ditt når du slår den på.

vedlikehold Issues

Fordi en i-vegg klimaanlegget er installert ikke bare gjennom veggen, men også inne i ermet, kan det være vanskelig å koble klimaanlegget for service. På grunn av stresset av å koble fra enheten, kan du bli fristet til å gi avkall på dette, og utføre grunnleggende vedlikehold uten å koble fra enheten. Hvis du gjør det risikerer elektrisk støt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com