Slik fjerner Candle Wax fra en genser

February 10

Slik fjerner Candle Wax fra en genser


Søle stearin på klær eller andre stoffer kan skape en utfordrende vaskeri problem. Hvis du søler stearinen på en genser, må du først finne ut om du kan forsøke flekkfjerning. Dersom genser krever renseri, ta genser til en profesjonell, og identifisere flekken for å muliggjøre riktig flekkbehandling teknikker. Hvis din genser er maskin eller hånd-vaskes, kan du prøve å fjerne stearin selv.

Bruksanvisning

1 Skrap så mye av stearinen fra genser fibrene som mulig ved hjelp av en kjedelig kantet gjennomføre for eksempel en smør kniv. Prøv ikke å skade genser fibrene med kniven som du fjerner voks.

2 Spre gamle håndklær ut på en arbeidsflate, og plasser genser på håndklær med de fargede området vendt ned på håndklær.

3 Fukt en ren klut med tørr-rensing av løsemidler, og DAB på de fargede området med kluten for å fjerne så mye av voks og fargestoff som mulig. For å holde fra å spre flekken, starter på uteområdet av flekken og jobbe deg inn til sentrum. For å unngå å lage nye flekker, bruker ulike områder av kluten som du fjerner voks og fargestoff. Fortsett å jobbe til du fjerne så mye av flekken som mulig.

4 Fyll en vask med varmt vann, og tilsett en passende mengde all-stoff blekemiddel. Rør vannet for å aktivere blekemiddel. Sett genser i blekemiddel for å suge i 10 til 15 minutter. Gni forsiktig på de fargede området etter bløtlegging, men prøv ikke å skade genser fibrene. Fjern genser fra blekemiddel vann, og skyll den godt med varmt vann. Klem ut så mye vann som mulig fra genser.

5 Vask genseren som du vanligvis gjør - enten for hånd eller i vaskemaskin.

6 Spre håndklær ut på en horisontal flate, og legger genseren på håndklær til å tørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com