Primitive dekorere ideer for baderom

April 20

Primitive dekorere ideer for baderom


Den primitive dekorere stil bruker rustikke, enkle materialer og design for å skape et hjem som fremkaller bilder og minner fra fortiden. Mange hjem dekorere blader og bøker har ideer om hvordan du kan dekorere soverom og stuer i primitive stil, men kan mangle tips for områder som bad. Dekorere ditt bad i primitive stil bruker samme grunnleggende mønstre og motiver som alle andre områder av hjemmet.

Cast Iron badekar

Primitive-stil dekorere avhengig av stiler og gjenstander vanlig i landlige hjem rundt om i begynnelsen av det 20. århundre. Dusjer kan være mer praktisk, men hvis plassen på badet og budsjettet tillater det, er en støpejern badekar et perfekt valg, ifølge "Country Living" magazine. Claw foot badekar ble kastet fra jern for holdbarhet, deretter belagt med hvit eller farget emalje for etterbehandling. Hvit eller kremfarget emalje passer primitive stil beste. Chips, sprekker eller flekker i emaljen legge til primitive stilen på badet, og bør ikke repareres hvis de vil føre til skade på jern.

quilt Rack

Hengende håndklær som passer med fargene eller funksjonen primitive motiver som stjerner, dyr eller grunnleggende kryss-søm legger til varmen på badet ditt. Ren tre eller metall håndklestativ kan være det enkleste valget, men en håndlaget quilt rack-bånd i bedre med en primitiv dekorere ordningen, sier PrimDécorTips.com. Quilt stativer kan bli hvitkalket eller stensilert med matchende mønstre. I små bad hvor et frittstående quilt stativ ville ta opp for mye gulvplass, rustikk støpejern eller eldre og distressed tre håndkleholdere kan brukes. Wooden hyller enheter som passer over toalettet er lett malt for å passe en primitiv tema.

Accent Pieces

Metal aksent stykker og veggdekorasjoner holde opp til de høye luftfuktighet på et bad vel om de er laget på riktig måte. Hengende grov ferdige støpejern stjerner eller hull i tin platene raskt skaper en primitiv stil på badet. Antikke skiltene er også et godt valg, ifølge PrimDécorTips.com. Unngå fargerike tegn uten rust eller slitasje eller tegn kan føre til en vintage stil som ikke er helt primitive. Tre aksent stykker kan være i stand til å henges i et bad hvis de behandles med en slags vanntett fugemasse først. Cross-stitch og tekstil veggtepper bør henges i en ramme laget for å holde fuktigheten ute, eller de kan bli skadet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com