Miljø trygt alternativ for Killing Fire Ants

March 8

Miljø trygt alternativ for Killing Fire Ants


Brann maur er en art av maur som gi en smertefull bite når de blir provosert. Hvis en brann maur føler seg truet den vil angripe selv store dyr og mennesker. En sverm av brann maur kan forårsake alvorlig skade på en person eller en familie kjæledyr. Riktig behandling vil bidra til å beskytte dine kjære fra angrep. Hvis du ønsker å gjøre dette på en miljøvennlig måte, hoppe over den sterke kjemikalier og bruke naturlige metoder for å ta vare på maur.

The Water Method

Hvis du raskt og effektivt drepe brann maur, bruke en gryte med kokende vann. Vannet kan helles på maur på et fortau eller direkte i reiret. Hvis du ønsker å behandle brann maur i reiret, forsiktig helle vann direkte ned inngangen til maurtua. Legge til en spiseskje naturlig oppvaskmiddel i vannet etter at du fjerner den fra ovnen vil bryte overflatespenningen rundt maur, drukning de som overlever den første skålding.

kiselgur

Kiselgur er et fint pulver laget av sliping opp mikroskopiske fossiler av marine organismer. Det fine fint pulver kan bli stenket i hagen din, og vil arbeide for å tørke, og til slutt drepe maur. Pulveret er tilgjengelig hjemme forbedring og hage forsyne butikker og er trygt for bruk rundt barn og dyr. Når du velger kiselgur for bruk rundt hjemmet ditt, velge mat grade produkt og unngå en beregnet for bruk i basseng filtre, som ikke er trygt for daglig bruk.

Worm Castings

En helt naturlig metode for brann maur behandling bruker ormen støpte. Selv om ormen støpte ikke vil drepe brann maur, vil det slå tilbake dem. Repelling brann maur er nok til å hindre behovet for å drepe dem i fremtiden. Ormen støpte er avføring fra ormer og kan bli funnet på hage forsyne butikkene. Strø støpegods i hagen din og maurene vil bli frastøtt.

Ord av forsiktighet

Ved behandling av brann maur, er det viktig å fokusere på de fire ants bare og ikke andre typer maur. Ulike typer maur vil spise brann maur, holde sine tall i balanse. Som du drepe andre maur, forstyrre deg balansen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com