Hvordan Grow wheatgrass for dekorative formål

March 3

Hvordan Grow wheatgrass for dekorative formål


Wheatgrass har en rekke fordeler både for helsen og for hjem innredning. Ikke bare vil wheatgrass legge verdifulle vitaminer til kosthold, men det vil også legge skjønnhet til tabeller som midtpunktet. Beholderen for dyrking av wheatgrass trenger ikke være fancy eller dyre-det er behov for bare en passende dybde for å støtte plantene. Hold wheatgrass ordentlig fuktig, og snart vil du ha en fin hvete gress dekorasjon.

Bruksanvisning

1. Fyll den voksende beholder med potting jord til omtrent en tomme fra toppen av beholderen.

2 Spray potting jord med vann for å fukte den. Arbeid jord gjennom hendene til å innlemme vannet gjennom jordsmonnet fullt.

3 Spre hvete kjerner jevnt over toppen av potting jord, noe som gjør at kjernene ikke berører hverandre. Dekk frøene med ca ¼ tomme av potting jord.

4 Dekk toppen av beholderen med plastfolie og legg ved wrap med en gummistrikk. Hold jorden jevnt fuktig ved å spraye den daglig med sprayflaske.

5 Watch å se når hvete kjerner spire. Når de spire, flytt beholderen til et solfylt vindu eller under en vokse lys. Hvis wheatgrass ikke har tilstrekkelig lys, vil gresset ikke være rik og grønt.

6 Flytt wheatgrass til en skjerm beliggenhet ca 10 dager etter planting dem fordi de spirer vil være en attraktiv høyden på dette punktet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com