Hvordan Prime en Cast Iron Sink

March 2

Hvordan Prime en Cast Iron Sink


En støpejern vasken er en av de vanskeligste typer vasker å flekke eller chip. Emaljen er bakt på å skape en holdbar barriere. Det er ikke helt ødelegge bevis, imidlertid, og vil chip og flekken hvis ikke blir ivaretatt. Vasken kan se litt slitt ut, eller kanskje du rett og slett ikke liker fargen. Du kan forbedre ser ut av vasken med grunning og maling. Bruk av en primer til støpejern vasken er et kritisk punkt før tetting med en akryl toppstrøk. Epoxy primer er et holdbart valg for støpejern synker.

Bruksanvisning

1 Rengjør vasken helt med et mildt rengjøringsmiddel. Fukt en svamp og gni renere i en sirkulær bevegelse. Skyll vasken grundig for å fjerne renere. Tørk vasken med et rent håndkle.

2 Patch noen sjetonger i emalje med reparasjonspasta. Scoop en liten mengde pasta på en sparkel. Fyll chip, slik at det er litt overfylte med lim. La pastaen tørke i to timer.

3 Fest et stykke medium sandpapir til en palm slipemaskin. Sand innsiden og kantene på vasken for å lage noen spor i emalje. Sliping lar primer for å bedre fester seg til overflaten. Sliping vil også jevne ujevne områder i vasken.

4 Endre til fine sandpapir. Sand hele vasken en gang for å skape en glatt overflate. Tørk bort slipestøv med en fuktig klut.

5 Påfør primer på hele vasken. Epoxy primer vil bindingen med glatt overflate, og vil motstå fukt. Påfør et tynt, jevnt lag med primer. Unngå penselstrøk ved å plukke opp penselen før børsten går tom for primer. La første strøk tørke.

6 Fukt et ark med fint sandpapir. Buff ut eventuelle ujevnheter i første strøk med primer. Tørk ut vasken med et rent håndkle.

7 Påfør ett strøk med primer ved hjelp av samme metode som brukes til å påføre det første. La primeren tørke over natten før du påfører akryl toppstrøk.

Hint

  • For å unngå penselstrøk, bruke akkurat nok maling for å holde penselen våt, men ikke så mye at primer-pytter på overflaten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com