Den beste måten å kutte skum Kjernestyret

March 1

Den beste måten å kutte skum Kjernestyret


Skum kjerne bord er en hendig materiale som har en rekke bruksområder i hjemmet. Skumkjerne bord ser litt ut som overdimensjonerte ark med kryssfiner, bare de er laget av et tett skum materiale. Dette skummet isolerer effektivt vegger og tak. Det kan også bli kuttet i dekorative mønstre og malt som et skjermelement. Uavhengig av din tiltenkte bruk for den skumkjerne bord, vil du utvilsomt trenger å gjøre kutt for å kontrollere størrelsen og formen på styret.

Bruk en skarp kniv

Det er mange alternativer for å skjære gjennom skumkjerne bord. Enhver type sag kan lett skjære gjennom materialet, selv om de fleste vil tygge opp kantene og la deg med mindre enn gode resultater. Det beste alternativ er å bruke en jevn og skarp kniv som er i stand til å gjøre rene og nøyaktige kutt.

For lengre, rette snitt, kan du bruke en standard verktøy kniv. For svingete, intrikate kutt, bruk en X-Acto kniv for å skjære gjennom materialet. I begge tilfeller bruker en scoret blad som kan festes av når kanten blir kjedelig, og etterlater en frisk, ny kant klar til å fortsette å kutte.

Gjør flere Cuts

Folk prøver ofte å tvinge bladet hele veien gjennom skumkjernen bord, deretter bruke en saging bevegelse for å skjære gjennom styret. Dette etterlater et svært grov kant på kutt og er ikke den beste metoden.

Start med å lage et enkelt kutt langs hele banen av kuttet. Skjær inn i toppen av skumkjerneplate, uten å forsøke å skjære hele veien gjennom materialet. Når kuttet er fullført, trykk ned litt på den ene siden for å åpne kutt, og deretter gjøre en andre kutt på toppen av den første. Dette vil skjære dypere inn i styret. Du må kanskje gjøre to eller tre går for å få en presisjon kuttet hele veien gjennom.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com