Kan jeg Tile Over Plastic Pan i min dusj?

April 8

Kan jeg Tile Over Plastic Pan i min dusj?


Når det gjelder å installere keramiske fliser og naturlig stein, er det et antall godkjente substrater som gir tilstrekkelig stabilitet. Selv om det kan virke som det ville spare tid og penger til å bare flis over en eksisterende plast dusj pan, dette er ikke en akseptabel underlaget og vil raskt føre til installasjonsfeil.

Bevegelse

Den primære grunnen til at du ikke kan installere alle typer flis over en plast dusj pan er på grunn av den iboende bevegelse i plast. Plast er fleksibel utover akseptable nivåer for flis installasjoner. Mens thinset mørtel kan stå opp til noen liten bevegelse som fra vibrasjoner på grunn av foten trafikk, fører til direkte bevegelse sement for å bryte bindingen, noe som fører til fliser dukker opp fra gulvet.

adhesjon

Et annet problem med å prøve å installere fliser på alle typer plast overflaten er at thinset mørtel ikke binde godt til plast. Selv om det kan gjøres i spesielle tilfeller, for eksempel med en laminat benkeplate som er å ha fliser montert over toppen av det, har de plast vært roughed opp med en slipemaskin før installasjon så mørtelen vil bindingen med overflaten. Men dette alene gjør ikke en dusj panorere et akseptabelt underlag.

Varighet

Poenget med å installere fliser er å lage en installasjon som vil vare livet ut. Det er en av de viktigste grunnene flis installasjoner koste så mye mer i forhold til de fleste andre typer, fordi produktet tar dyktighet til å installere og er ment å vare. Plast dusj panner er ikke bygget for å vare, og over tid de til slutt sprekke ut eller plasten begynner å strekke eller bøye seg over tid. Når holdbarheten av pannen er borte, så er det av fliser installasjon.

Garanti

Til tross for at bransjen forbyr plast dusj panner blir brukt som base for flis installasjoner, er det alltid folk som er villige til å gjøre det på grunn av budsjettmessige begrensninger eller bare ønsker en midlertidig løsning. Installere fliser på en måte mot bransjeforskrifter tomrom produsenten garantier med involvert i installasjonen produkter, og ingen profesjonelle vil være villig til å gi deg en installasjon garanti.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com