Er det noen hjemme rettsmidler for å bli kvitt maur?

January 30

Er det noen hjemme rettsmidler for å bli kvitt maur?


Maur er en av de vanskeligste skadedyr å utrydde. Og så mye som vi ønsker å helt bli kvitt maur overalt, de tjener en svært viktig formål. Maur, som gribber, er naturens måte å rydde restene av døde planter og dyr fra jorden. Så den beste måten å håndtere en invasjon av maur er å kjempe mot maur som de invaderer hjemmet og plen. Hjemmelaget rettsmidler og alle naturlige produkter er gode metoder for å bekjempe maur invasjoner.

oljer

Peppermynte olje og oransje olje kan brukes til å bekjempe maur. Dryss litt rundt hjemme i nærheten av de områdene hvor maurene har vært inn i hjemmet. Maur hater lukten av peppermynte og lukten av appelsiner, slik at de ikke vil gå inn der lukten er sterk. Påføring av olje direkte til maurene vil drepe dem, men ren oransje olje og peppermynte olje er dyrt, så det kan være en kostbar måte å drepe maur.

krydder

Kanel har lenge vært en favoritt maur avskrekkende. Dryss ren, kanel rundt dører, vinduer og andre områder hvor maurene har blitt sett inn i hjemmet. Maur vil ikke krysse en linje av kanel. Laurbærblad og cayennepepper vil sende maur kjører fra hjemmet. Lukten er så sterk, vil maurene kjøre den andre veien. Bakken muskat arbeider også for å sende maur scampering unna hjemmet.

spray blandinger

Spray blandinger også arbeide for å kvitte hjemmet til maur. En løsning av 1/4-cup blekemiddel blandet med en 1/2-liter vann dreper maur. Sitron-scented oppvask såpe, spredt på steder der maurene er kjent for å gå inn i hjemmet, vil holde maur ut. De vil ikke krysser linjen av væske. En eddik og vann blandingen spredt rundt inngangspunkter arbeider også for å holde maur ut av hjemmet.

kiselgur

Kiselgur er et produkt som er laget av pulverisert kiselalger, som er en type alger og er også vanlige typer planteplankton. Fordi kiselalger er laget av silica, tenderer støv kan forårsake pusteproblemer for maur og andre små insekter. De vil til slutt dø av å ikke kunne få nok luft. Men støvet fra Kiselgur også kan føre til pusteproblemer hos mennesker så bruk den med måte inne i hjemmet.

andre Creations

Lag en potpourri ball ut av en appelsin med nellik stakk til det med tannpirkere. Plasser den i nærheten av området der maur blir sett inn i hjemmet. Det vil holde maur fra å komme inn i dette området. Fyll en sprayflaske med eddik og et snev av sitrus olje og spray det å drepe maur. En annen metode er å blande sammen en liten mengde av peanøttsmør og syltetøy en bit av borsyre med. La den stå der maurene vil finne det. Maurene tar små biter av det til strukturen. De vil spise det og til slutt dø. Vær forsiktig med borsyre som det kan også være skadelig for barn og kjæledyr. Spray maur med WD-40. Det kveler maurene når sprayet direkte på dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com