Hvordan Lay keramiske gulvfliser i Corners

March 1

Det er best å legge keramiske fliser ut fra midten av rommet, bygge dem ut i et rutenett mønster mot kantene og kutte flisene langs veggene for å passe. En fordel med keramiske fliser enn steinfliser er at du kan bruke et enkelt score-og-snap fliser cutter å kutte flisene i stedet for en makt våt sag. Skjær flisene i hjørnene av rommet to ganger, i to vinkelrette retninger, med hvert kutt går hele veien over flisene.

Bruksanvisning

1. Lå alle de fulle gulvfliser som passer over hele gulvet, i korrekt avstand fra hverandre, i et gittermønster som starter ved midten av rommet, og arbeider mot kantene. Legg dem i thinset mørtel. La plass rundt omkretsen, ved veggene, hvor hele fliser ikke vil passe. La hele fliser tørke over natten, slik at du kan stå på dem.

2 Klipp ut og installere fliser langs de lange kantene på gulvet ved hjelp av en flis kutter. Sett dem i mørtel med kuttet sidene vender veggene. Fortsett til du har flislagt hele gulvet unntatt hjørnet. La dem tørke.

3. Mål bredden på plass ved den første innvendig hjørne, fra veggen til kanten av en av de to fliser som ligger langs plass. Trekk bredden på fugemasse linjer pluss 1/8 tommers til å forlate en plass på veggen. For eksempel, hvis fugemasse linjene er ¼-tommers, trekke 3/8 tomme fra målingen.

4 Kutt flisen på en flis kutter ledelsen over hele overflaten og deretter knipser den på linje. Kuttet skal strekke seg over hele bredden av flisen.

5 Mål plass i den retningen som er vinkelrett på målingen du tok før. Trekk fra det samme beløpet fra målingen som før. Gjøre kutt som før. Du vil sitte igjen med en brikke som har kutt langs to tilstøtende sider og fabrikk kanter langs de to andre sidene.

6 Coat baksiden av flisen med thinset mørtel, med en tannsparkel. Trykk den inn i rommet, med de to fabrikk kantene overfor de andre fliser og på begge snittflatene vender de to veggene der de møtes i hjørnet. La bredden av støpemasseledningen mellom flisene og 1/8 tomme langs veggene.

7 Gjenta for hvert hjørne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com