Hvordan kle seg Closet Doors

October 31

Hvordan kle seg Closet Doors


Dress opp skap dører for å gjenspeile resten av interiørdesign stil av plassen. Uansett hvilket materiale de er laget av, kan du dekorere skap dører for å passe inn i tradisjonelle eller moderne rom lett. Alt som trengs er litt tid og krefter på å endre dem fra eyesores til eiendeler, selv om du ikke ønsker å gjøre noe permanent til dørene 'design. Bare bruk en av de mange flyttbare dekorative tilgjengelig for å kle opp skap midlertidig alternativer, for eksempel for ferie eller for å feire skiftende årstidene.

Bruksanvisning

1. Maling massivt tre eller metall, dører med maling ment for materialet som de er laget. Male en farge som base coat og bruke sjablonger for å legge design eller natur på toppen.

2 Maling spalte metall eller tre skap dører i en solid base farge, eller alternative farger på lamellene. Bruk sjablonger for å lage et design - som etterfølgende eføy eller ruller - ned lamellene.

3 Paint design bare langs kantene eller i hjørnene av speilet dekorative skap dører, ved hjelp av glass maling. Et annet alternativ ville være å bruke et glass frosting eller etsing kit.

4 Endre ut vanlig knotter med dekorative de kjapt kle opp skap dører. Hang dekorative kroker på forsiden for å vise fargerike klær eller annet motetilbehør.

5 Sett opp en spenning stang foran skapet til å henge gardinene på hvis du ikke ønsker å male dørene. Et annet alternativ er å bruke flyttbare dekaler som lett kan erstattes med ulike bildene som interiørdesign stil endringer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com