Hvordan jeg installerer en Ceiling Stråling Spjeld du?

November 6

Hvordan jeg installerer en Ceiling Stråling Spjeld du?


Ceiling stråling dempere installeres som en av komponentene i en samlet brannsikkerhet plan. De brukes for å hindre overdreven varme fra en brann, skal en forekomme, fra alvorlig skade takkonstruksjoner i bygninger. Tak med disse demperne installert sies å være "brann-rated" ved at de har effekt av snuffing ut spre brannen som når taket gjennom andre store åpninger, for eksempel griller eller diffusorer. Det gjør de ved å lukke klaffene, og dermed stenge av flammen sin lufttilførsel og kvele flammen. Ceiling stråling dempere er relativt enkle enheter som skal monteres riktig for å gjøre jobben sin.

Bruksanvisning

1 Velg det området av taket du ønsker å installere spjeldet inn. Finne den i midten av taket, og / eller så nær eventuelle andre store åpninger, slik som rister eller andre serviceåpninger som mulig. Identifiser de to tilgjengelige takbjelker mellom hvilke som enheten skal monteres.

2 Ta enheten ut av emballasjen, og se til at alle delene som er oppført på settets på listen er til stede. Trekk bladene på spjeldet opp og sammen i "åpen" stilling. Installer smelteleddet mellom de to fjærspenningen trådklipp, med henvisning til diagrammet for enheten din modell. Hvis enheten har faner i stedet for trådklipp, installere smelteleddet og bruke hammer for å banke lett og bøye tappene på plass for å feste koblingen.

3 Mål og merk steder på takbjelker der du vil ha de to L-formede 1-tommers med ½-tommers kleshengere for spjeldet skal monteres inn. Fest kleshengere som bruker nummer åtte metall skruer, bolter eller stålnagler, avhengig kode krav, produsent anbefaling eller personlige preferanser. Bruk minst to festemidler, en ved hver ende, på hvert L-formet hengeren og mer hvis koden krever det.

4 Installer andre monteringsvinklene til spjeldet boksen selv. Bruk sider av spjeldet boksen som ikke har en medfølgende flens. Feste disse festevinkler 5/8 tomme fra bunnen av esken, eller til og med sammen med de øvrige flenser ved hjelp av metallplateskruer. Det viktige er å følge brann koder i ditt område. Bruk minst to skruer per monteringsvinkel.

5 Løft og montere demperen enheten i sin forberedt beliggenhet mellom takbjelker på festevinkler. Sjekk montert montering for stabilitet for å være sikker på at det er en solid montering. Gjennomgå installasjonsdiagram for å bekrefte det er montert per kode og trygt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com