Et økologisk alternativ til Pool Klor

November 28

Klor har lenge vært favoritt av basseng-rensende kjemikalier for sine spesielle egenskaper. Det dreper bakterier og andre uønskede mikroorganismer svært raskt, og det effektivt kan ta vare på de nonliving partikler som finner veien inn i bassengvannet også. Imidlertid kan klor påvirke noen mennesker negativt og er til slutt likevel et giftstoff, så mange foretrekker alternative kjemikalier eller flere økologiske systemer. Her er noen populære eksempler.

alternative tilsetningsstoffer

Kobber- og sølvioner anvendes som et effektivt alternativ til rent klor. Ioner av slike metaller (sink er også noen ganger brukt) desinfisere vannet mens produsere en liten mengde av klor i tillegg. De metallioner holde tøffere forurensninger som alger i sjakk, mens de små mengder klor fylle hullene. Metallionene er ikke giftige som klor og har en mye lavere påvirkning på miljøet.

Brom er ofte brukt i spas i stedet for klor, men det er faktisk meget liten forskjell. Brom fungerer på samme måte på partikler, men slipper de litt mer nyttige bromamines mens de gjør jobben sin. Det er noen fordeler ved å bruke Brom, men det er fortsatt like giftig som klor. For et sjokk behandling, kan det være lurt å vurdere å bruke persulfater stedet. Persulfater er i hovedsak forbindelser som inneholder oksygenatomer som venter på å bli utgitt. De aktiveres i vann, og avgir oksygen, som passerer gjennom vannet og oksiderer alle partikler den finner, bryte dem fra hverandre helt. Denne metoden benytter ingen klor, men er ikke et kontinuerlig system, og må brukes i faser som kan ta noe tid.

Systems

De mest populære økologiske alternativer for bassenget rengjøring er helt forskjellige systemer som bruker lite eller ingen klor til å rense bassengvannet. En versjon bruker en serie av titanplater og en blanding av andre metallioner som, når den er aktivert, rent vann, organisk avfall og partikler. En annen mer populær systemet bruker en miniatyrversjon av ozon renseanlegg som brukes ved store vannplanter. Disse purifiers passere bølger av ozongass gjennom vannet for å rense det. Ozon oksiderer partikler det kommer over i den kjemiske prosessen som oksygen, men enda mer aggressivt, noe som gir en lett rensesystem uten stanken og toksisitet av klor. Den største ulempen med slike systemer er at de er kostbare og til slutt ikke kan vise seg å være like effektivt som klorbaserte systemer, som er blitt forbedret i mange år.

En annen populær system er saltvannsklorerings, noe som skaper klor fra en liten mengde av salt injisert i vannet. Dette klor er gjort, brukes og lov til å spre i vannrenser, noe som betyr svært lite klor rester rømmer tilbake i bassenget, holder den frisk og ren med bare en lett berøring av salt. Den primære vanskelighet med disse systemene er at de ikke er så effektiv som klor i seg selv og kan korrodere rør mye raskere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com