Farer ved blåst inn cellulose isolasjon

February 4

Farer ved blåst inn cellulose isolasjon


Blåst inn cellulose isolasjon refererer til strimlet og pulverisert pappesker og avispapir som er installert i vegger og loft med hjelp av pneumatiske Blåse-maskiner for det formål å varme og lydisolasjon. Substansen behandles med brannhemmende borater og er merket som er effektive mot insekter, deriblant saksedyr, kakerlakker og termitter, av Environmental Protection Agency. Celluloseisolasjon inneholder ingen skadelige produkter som for eksempel de som finnes i andre typer av isolasjon, herunder asbest, glassfiber, ammoniumsulfat og formaldehyd. Imidlertid er blåst inn celluloseisolasjon forbundet med noen alvorlige farer som må være riktig vurderes før den blir brukt som et isolerende materiale.

forbrennings~~POS=TRUNC

Cellulose isolasjon ble populær på 1920-tallet, da markedsførere spioner sine mange lyd- og varmeisolerende egenskaper. Imidlertid førte bruken til mange loft branner. Elektrisk kortslutning og varmeproduserende enhetene var nesten alltid årsaken, tenning av cellulosematerialet og forårsaker hjem branner. De potensielle brennende farer av cellulose isolasjon snart fanget på og offentlige etater passert strenge regler på deres sikkerhet på 1970-tallet. Cellulose, som er basen form av papir, er et organisk materiale, og som med andre organiske materialer, er det egnet til å brenne. Bygninger der veggene er isolert med eldre blåst inn cellulose isolasjon utgjøre alvorlige brannfare siden materialet ble forberedt før cellulose brann-sikkerhetsstandarder ble normen.

forringelse

Blåst inn celluloseisolasjon er forventet å være behandlet med egnede brannhemmende kjemikalier. Disse brannhemmende tendens til å svekkes og miste sin effektivitet over tid. Forskning utført av California Bureau of Innredning og Solbeskyttelse rapportert at de fleste celluloseisolasjon prøver mislyktes brannsikkerhet test innen seks måneder.

Ifølge Carson Dunlop i boken "Principles of Home Inspeksjon," cellulose isolasjon absorberer lett vann. Dette påvirker videre og kompromisser sine isolerende egenskaper. Videre er det bevis for at vann i blåst inn celluloseisolasjon påvirker sine brannhemmende egenskaper og gjør det utsatt for brenning. Ifølge Carson Dunlop, vann ofte helt eliminerer brannhemmende.

Ifølge topp kvalitet Isolasjon, visse kjemikalier som brukes til blåst inn cellulose isolasjon har en tendens til å korrodere ledninger og rør, som fører til deres forverrede og poserer ekstra sikkerhetsrisiko.

allergener

Blåst inn cellulose isolasjon utgjør en unik fare for personer som er allergiske mot avisen blekk og kjemiske flammehemmere. Boron kjemikalier, slik som boraks og borsyre, ytterligere forverre saker og forårsake en rekke luftveisproblemer hos eldre og spedbarn. Ifølge Fred A. Stitt i "Ecological Design Handbook", huseiere allergisk mot blekk røyk og avispapir må unngå cellulose isolasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com